ReseptitBlogitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan vorlage käännös saksa-suomi

  • malline
  • malliTämä tilanne koskee nimenomaan Irlantia, mutta jos se on malli, jota sovelletaan muihin vaikeuksissa oleviin jäsenvaltioihin, 9 artikla on epäonnistunut. Diese Situation spielt sich ganz spezifisch in Irland ab, aber falls dies eine Vorlage für andere Mitgliedstaaten in Not sein soll, dann ist Artikel 9 hinfällig. Viittaan erityisesti neuvoston edustajan sanoihin siitä, että Cariforum-sopimus on esimerkki mutta ei malli muille talouskumppanuussopimuksille. Besonders möchte ich mich auf die Bemerkung des Rates zum CARIFORUM beziehen, und zwar dass es für andere WPA ein Beispiel, aber keine Vorlage sein sollte. Talouspolitiikan eurooppalaisen ohjausjakson avulla yritetään kuitenkin samaan aikaan edelleen saada tästä vararikkokokemuksesta malli jäsenvaltioille. Gleichzeitig wird dann über das Europäische Semester noch versucht, diese Bankrotterfahrung als Vorlage für die Mitgliedstaaten durchzuboxen.
  • maalisyöttö
  • sapluunatehdä samalla sapluunalla
  • syöttöLasta tulee imettää tai ruokkia pullosta rauhallisesti mahdollisimman pystyasennossa ja röyhtäyttää usein syötön välissä ja jälkeen. (terveyskirjasto.fiSorvin syöttö ilmoitetaan millimetreinä kierrosta kohti.Sahan ja jyrsimen syöttö ilmoitetaan millimetreinä hammasta kohti.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja