HoroskooppiTietovisatBlogitReseptitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan zusammen käännös saksa-suomi

  • yhdessä
    Mitä meidän ei ole syytä tehdä yhdessä? Was sollten wir nicht zusammen tun? Olemme työskennelleet yhdessä vuosikausia. Wir haben jahrelang zusammen gearbeitet. Olemme yhdessä saaneet jotain aikaan. Zusammen haben wir etwas bewirkt.
  • koolla
    Komissio on ollut koolla iltapäivällä täällä Strasbourgissa ja tehnyt päätökset, jotka luettelen seuraavaksi. Die Kommission trat heute nachmittag hier in Straßburg zu einer Sitzung zusammen und hat folgende Beschlüsse gefaßt, die ich nun nennen möchte. olla koollaNyt koolla ollut eduskunta on päättänyt, että lakiehdotus katsotaan rauenneeksi.
  • koossa
    Nämä kulutustuotteet pitävät perheet ja yhteisöt koossa. Diese Erzeugnisse halten Familien und Gemeinden zusammen. Unionimme on erinomainen asia. Se ulottuu Virosta Portugaliin, ja meidän onkin syytä pohtia, mikä sen pitää koossa. Man muss sich ja fragen, was hält diese große Union von Estland bis Portugal zusammen. Lähdemme heti kun ryhmä on koossa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja