BlogitReseptitTV-ohjelmatJääkiekon MMHoroskooppiVaihtoautotTietovisatViihde

Sanan aikataulu käännös suomi-englanti

 • calendar
  us
  Calendar of part-sessions 1999 Istuntojen aikataulu vuonna 1999 I recognise that this calendar is very tight, but we hope to complete it by June or July. Myönnän, että aikataulu on todella tiukka, mutta toivomme, että saamme kaiken tehtyä kesä- tai heinäkuuhun mennessä. The first of these - I don't have to remind you - is the calendar. Ensimmäinen tekijä - josta ei tarvitse muistuttaa - on aivan yksinkertaisesti aikataulu.
 • schedule
  us
  We know how busy his schedule is. Tiedämme, miten kiireinen aikataulu hänellä on. The schedule is very challenging and tight. Aikataulu on erittäin haastava ja tiukka. I have completed a full and busy schedule as President. Minulla on ollut täysi ja kiireinen aikataulu puhemiehenä.
 • timetable
  us
  Where is the actual timetable? Mikä on näiden tavoitteiden todellinen aikataulu? The timetable for 2004 is a tight one. Aikataulu vuoteen 2004 on tiukka. The timetable is also part of the issue. Myös aikataulu liittyy tähän kysymykseen.
 • timeline
  us
  I believe that the agreement must be global, ambitious and with a clear timeline. Mielestäni sopimuksen on oltava maailmanlaajuinen ja kunnianhimoinen, ja sillä on oltava selvä aikataulu. I believe that the agreement should be global, ambitious and with a clear timeline. Mielestäni sopimuksen olisi oltava maailmanlaajuinen ja kunnianhimoinen ja sillä olisi oltava selvä aikataulu. Such plans should be ready as soon as possible and should include a detailed timeline. Suunnitelmat pitäisi viedä päätöksen mahdollisimman pian ja niihin pitäisi sisällyttää tarkka aikataulu.

Sanan aikataulu määritelmät

 • taulukko, johon on kerätty yleisten kulkuneuvojen lähtö- ja saapumisajat
 • ennalta laadittu ohjelma, päivä-, työjärjestys

Esimerkit

 • Bussin aikataulu on nykyään saatavilla myös nettisivuillamme.
 • Tietysti pyrimme noudattamaan aikataulua, vaikkei se aina ehkä ole käytännössä mahdollista.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja