VaihtoautotBlogitReseptitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatNauris.fi

Sanan epäonnistunut käännös suomi-englanti

 • stillborn
 • unsuccessful
  Considering the meagre results, one might wonder what an unsuccessful summit looks like. Kun katsoo sen laihoja tuloksia, voi ihmetellä, millaiselta näyttäisi epäonnistunut huippukokous. Yesterday there was an unsuccessful attempt to murder the Transitional President, Abdullahi Yusuf. Eilen tehtiin epäonnistunut murhayritys siirtymäkauden presidenttiä Abdullahi Yusufia vastaan. He said that the presidency must bear in mind that a second unsuccessful rendezvous would be a disaster. Hän sanoi, että puheenjohtajavaltion on pidettävä mielessä, että toinen epäonnistunut kokous olisi katastrofi.
 • aborted
  In February we are reorganising the aborted competition of early autumn, and I hope that after that the mass competition system will no longer apply. Helmikuussa järjestetään uudelleen alkusyksystä epäonnistunut kilpailu. Toivon, että sen jälkeen tätä laajaa massakilpailujärjestelmää ei enää sovellettaisi.
 • abortive
  Has he had any contact with Mr Robertson since his abortive meeting and contretemps with the Commissioner for Fisheries, Mrs Bonino? Onko hän ollut yhteydessä Robertsoniin sen jälkeen, kun hänellä oli epäonnistunut tapaaminen ja erimielisyyksiä kalastusasioista vastaavan komissaarin Boninon kanssa? an abortive childan abortive attempt
 • dropout
  The politicians of the world are mere political university dropouts.
 • failed
  us
  The European Union has failed. Euroopan unioni on epäonnistunut. Parliament has failed pitifully. Parlamentti on siis surkeasti epäonnistunut. The Lisbon Process has failed and the Union for the Mediterranean has failed miserably. Se on yrittänyt sitä monta kertaa ja on aina epäonnistunut. Lissabonin prosessi on epäonnistunut, ja Välimeren unioni on epäonnistunut surkeasti.
 • lame
  a lame leg, arm or muscleHe had a really lame excuse for missing the birthday party.He kept telling these extremely lame jokes all night.
 • unsuccesful

Sanan epäonnistunut määritelmät

Esimerkit

 • epäonnistuneet leivonnaiset
 • epäonnistunut valtio
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja