Nauris.fiTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotReseptitBlogitTietovisat

Sanan huonosti käännös suomi-englanti

 • badly
  us
  If Europe is doing badly, then ASEAN is doing very badly. Jos Euroopalla menee huonosti, ASEANilla menee hyvin huonosti. If Iraq goes badly, we all suffer. Jos Irakin käy huonosti, me kaikki kärsimme siitä. I think the money is there, but it is being badly distributed and badly used. Mielestäni olisi olemassa riittävästi rahaa, mutta se jaetaan huonosti ja sitä käytetään huonosti.
 • shitly
 • adversely
 • bad
  uk
  us
  If Europe is doing badly, then ASEAN is doing very badly. Jos Euroopalla menee huonosti, ASEANilla menee hyvin huonosti. If Iraq goes badly, we all suffer. Jos Irakin käy huonosti, me kaikki kärsimme siitä. Things are looking bad for the IGC. HVK: n suhteen asiat ovat huonosti.
 • lewdly
 • poorly
  us
  They have been poorly led for years. Heitä on johdettu huonosti jo vuosien ajan. This section is poorly drafted and ambiguous. Tämä osasto on huonosti laadittu ja epäselvä. It is poorly targeted at the man in the street. Se kohdistuu huonosti tavalliseen ihmiseen.

Sanan huonosti määritelmät

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja