VaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiReseptitViihde

Sanan indikaattori käännös suomi-englanti

  • indicatorHowever, this indicator is not holistic. Tämä indikaattori ei ole kuitenkaan täydellinen. Energy consumption is an industrial production indicator. Energian kulutus on teollisuustuotannon indikaattori. The indicator referring to pricing levels is particularly doubtful. Esimerkiksi hintatasoja koskeva indikaattori on erityisen kyseenalainen.
  • index
    us
    Gross domestic product is a widely used index for measuring social development and economic progress. Bruttokansantuote on laajasti käytetty indikaattori sosiaalisen kehityksen ja taloudellisen edistyksen mittaamiseksi. One index figure that can be used to assess health provision in a country is, as has already been mentioned, the infant mortality rate. Eräs indikaattori, jota voidaan käyttää maan terveydenhuollon tason arviointiin, on imeväiskuolleisuus, kuten edellä on jo todettu. For many years, GDP has been the main index for economic assessment, but its shortcomings are increasingly apparent when it comes to assessing social or environmental progress. BKT on ollut monien vuosien ajan pääasiallinen taloudellisen arvioinnin indikaattori, mutta sen puutteet ovat yhä ilmeisemmät, kun on kyse sosiaalisen tai ympäristöllisen edistyksen arvioinnista.

Sanan indikaattori määritelmät

  • aine, jonka väri muuttuu toisen aineen happamuuden tai emäksisyyden mukaan
  • jonkin tapahtuman tai muutoksen näyttävä osoitin tai osoitinlaite
  • indikaattorifunktio

Esimerkit

  • Fenoliftaleiini on yhdentyyppinen indikaattori.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja