HoroskooppiNauris.fiReseptitTV-ohjelmatTietovisatBlogitVaihtoautot

Sanan joko käännös suomi-englanti

 • either
  uk
  us
  That is an 'either/or' approach. Kyseessä on joko-tai-lähestymistapa. It can either make it or break it. Se voi joko onnistua tai epäonnistua. It is not an 'either/or' situation. Kyseessä ei ole "joko tai -tilanne".
 • yet
  us
  The child often loses with the potential parents saying either 'no, thank you,' or 'not yet'. Lapsi häviää tässä kilvassa usein, kun mahdolliset vanhemmat sanovat joko ”ei, kiitos” tai ”ei vielä”. The Commissioner continues to support the demands of lawyers who ask for either an examination or a work placement, yet cannot answer me. Komission edustaja tyytyy kuitenkin vain tukemaan asianajajien vaatimuksia joko kokeesta tai harjoitusjaksosta eikä osaa vastata minulle. In several cases, Member States have had different priorities, while the notion of public or private partnership is not yet well developed. Muutamissa tapauksissa jäsenvaltioiden prioriteetit ovat poikenneet toisistaan, ja joko julkisen tai yksityisen kumppanuuden (partnershipin) käsitettä ei ole vielä kovin pitkälle kehitetty.

Sanan joko määritelmät

 • aikaa kysyvä jo + -ko
 • ''~ ... tai'ilmaisee valintaa kahdesta mahdollisesta

Esimerkit

 • Joko olemme perillä?
 • Menen lomalle joko Espanjaan tai Turkkiin.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja