ReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatViihde

Sanan vast käännös englanti-suomi

 • laajaYhdysvalloilla on laaja biopolttoaineohjelma. The USA has a vast biofuels programme. Euroopan hallinnon rooli on laaja ja monimuotoinen. The role of the European administration is vast and complex. ECR-ryhmän puolesta. - (CS) Tonavan alue on erityislaatuinen ja kiistatta laaja alue. The Danube Region is a very specific and indisputably vast territory.
 • laajalle levinnytTämä on laajalle levinnyt näkemys, johon suurin osa Euroopan unionin hallituksista yhtyy, ja tämän lisäksi se on Euroopan parlamentin vahva mielipide. This is the overwhelming view of the vast majority of European Union Governments as well as being the strong opinion of the European Parliament.
 • valtavaTeknologiayhteisöillä on valtava potentiaali. Technology platforms have vast potential. Se oli valtava parannus ensimmäiseen versioon nähden. It is a vast improvement on the first draft. – Maailmassa on valtava määrä vammaisia. The number of disabled people in the world is vast.

Sanan vast määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja