ReseptitViihdeBlogitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmat

Sanan vast käännös englanti-suomi

 • laaja
  Yhdysvalloilla on laaja biopolttoaineohjelma. The USA has a vast biofuels programme. ECR-ryhmän puolesta. - (CS) Tonavan alue on erityislaatuinen ja kiistatta laaja alue. The Danube Region is a very specific and indisputably vast territory. Euroopan hallinnon rooli on laaja ja monimuotoinen. The role of the European administration is vast and complex.
 • laajalle levinnyt
  Tämä on laajalle levinnyt näkemys, johon suurin osa Euroopan unionin hallituksista yhtyy, ja tämän lisäksi se on Euroopan parlamentin vahva mielipide. This is the overwhelming view of the vast majority of European Union Governments as well as being the strong opinion of the European Parliament.
 • valtava
  Ongelmana on se, että tuomiovallasta tulee internetin kautta todella valtava. The problem is that its jurisdiction, through the internet, becomes extremely vast. Port-au-Prince on nykyään todellisuudessa valtava pakolaisleiri. In actual fact, Port-au-Prince is a vast refugee camp at the moment. Teknologiayhteisöillä on valtava potentiaali. Technology platforms have vast potential.

Sanan vast määritelmät

  Haussa juuri nyt

  tv ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja