ViihdeTV-ohjelmatBlogitReseptitTietovisatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan kielletty käännös suomi-englanti

 • forbidden
  uk
  us
  Well, President, it is forbidden. Arvoisa puhemies, sehän on kielletty. Any form of dissidence is forbidden. Kaikenlainen toisinajattelu on kielletty. For more than five years he was forbidden to travel. Häneltä on yli viiden vuoden ajan kielletty matkustaminen.
 • barredSubstantial areas of airspace continue to be barred to any but military traffic. Merkittävän suuri osa ilmatilasta on edelleen kielletty sotilasliikenteeltä. The press is muzzled, human rights organisations are barred and opposition is driven abroad. Lehdistö on vaiennettu, ihmisoikeusjärjestöjen toiminta on kielletty ja oppositio on pakotettu siirtymään ulkomaille. Mrs Eren Keskin, a lawyer and deputy chairman of the IHD, has just been barred from practising law for a year. IHD:n asianajajalta ja varapuheenjohtajalta Eren Keskiniltä on juuri äskettäin kielletty asianajajan ammatin harjoittaminen vuodeksi.
 • out of boundsWhat is more, the situation is being treated as a state secret, since these areas have been declared out of bounds and it is impossible to gain any access to information on what is happening there. Lisäksi asiaa käsitellään kuin valtionsalaisuutta, koska näille alueille on pääsy kielletty eikä siitä, mitä niillä tapahtuu, ole mahdollista saada tietoa. You can play wherever you want, but remember that the cemetery is out of bounds.You were out of bounds to call him a criminal.
 • prohibited
  us
  Victimisation is also prohibited. Myös vastatoimenpiteet on kielletty. Collective expulsion is prohibited. Joukkokarkotukset on kielletty. All extremist groups are prohibited. Kaikki ääriryhmät on kielletty.

Sanan kielletty määritelmät

 • sellainen, jota ei ole sallittu, jota ei saa tehdä

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja