ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan kotipaikka käännös suomi-englanti

 • domicileFinally, the country became the domicile of fundamentalist terrorists. Valtiosta tuli lopulta fundamentalististen terroristien kotipaikka. That is why it is important that we should establish today that it is the consumer' s domicile address which matters in the end. Sen vuoksi on tärkeää, että päätämme tänään, että ratkaisevassa asemassa on viime kädessä kuluttajan kotipaikka. We have experienced cars being seized when the authorities in one of these two countries take the view that the person in question is actually domiciled in the other. Olemme todenneet, että autoja on takavarikoitu, kun viranomaiset juuri näistä maista toisessa huomaavat, että kyseisen henkilön varsinainen kotipaikka onkin toisessa maassa.
 • residence
  us
 • beat
  us
  a beat of the heart; the beat of the pulseto walk the beatthe beat of him
 • home
  us
  The European Parliament must have one home and that should be in Brussels. Euroopan parlamentilla on oltava yksi kotipaikka, ja se on Brysselissä. My own country, Scotland, is home to a number of world class financial companies and they can benefit from access across the internal market. Minun maani Skotlanti on useiden maailman luokan rahoitusyhtiöiden kotipaikka, ja ne voisivat hyötyvät pääsystä sisämarkkinoille. Its what you bring into a house that makes it a home
 • homestead
 • hometownhometown decision, hometown verdict

Sanan kotipaikka määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja