VaihtoautotViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatReseptit

Sanan kukaan käännös suomi-englanti

 • any
  us
  It is something that nobody owns and nobody can suppress, neither us nor anybody else. Se on jotakin, jota kukaan ei omista eikä kukaan voi tukahduttaa - emme me eikä kukaan muukaan. Nor will anyone know why they have to be applied. Eikä kukaan tiedä, miksi niitä pitää soveltaa. I do not think anybody loses - and, perhaps, nobody wins - in terms of a zero-sum game. Mielestäni kukaan ei häviä, eikä kukaan ehkä voitakaan, nollasummapelin käsitteiden mukaisesti.
 • anybody
  us
  It is something that nobody owns and nobody can suppress, neither us nor anybody else. Se on jotakin, jota kukaan ei omista eikä kukaan voi tukahduttaa - emme me eikä kukaan muukaan. Is anybody watching what they are doing? Valvooko kukaan niiden toimintaa? I do not think anybody would advocate that. Kukaan ei varmasti kannattaisi tätä.
 • no
  uk
  us
  No one - or almost no one - is implementing them and no one is ready to finance them. Kukaan - tai melkein kukaan - ei toteuta niitä eikä kukaan ole valmis rahoittamaan niitä. No European, no child of Western civilisation, no civilised human being could disagree. Kukaan eurooppalainen, kukaan länsimaisen kulttuurin lapsi, kukaan sivistynyt ihminen ei voi olla eri mieltä. No one really cares about it; no one is really responsible for it. Kukaan ei oikein välitä siitä, kukaan ei oikein ota siitä vastuuta.
 • nobody
  uk
  us
  Nobody saw it, nobody wanted to see it. Kukaan ei nähnyt sitä, kukaan ei halunnut nähdä. Nobody wants social dumping, ladies and gentlemen. Nobody. Hyvät parlamentin jäsenet, kukaan ei halua sosiaalista dumppausta, ei todellakaan kukaan.Nobody is waiting for you in Europe, nobody wants you there. Kukaan ei odota teitä Euroopassa, kukaan ei halua teitä sinne”.
 • none
  us
  None of us disagree with that. Kukaan meistä ei ole eri mieltä siitä. None of us opposes competition. Kukaan meistä ei vastusta kilpailua. None of us can do it on our own. Kukaan meistä ei pysty tähän yksin.

Sanan kukaan määritelmät

Esimerkit

 • Tietääkö kukaan, missä se on?
 • Matti jos kukaan sen tietää.
 • Kukaan ei tiedä sitä.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja