ViihdeReseptitHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan kukaan käännös suomi-englanti

 • any
  us
  Nobody can give any guarantees. Kukaan ei pysty takaamaan mitään. Have any of you spoken to Hamas? Onko kukaan teistä puhunut Hamasin kanssa? It is something that nobody owns and nobody can suppress, neither us nor anybody else. Se on jotakin, jota kukaan ei omista eikä kukaan voi tukahduttaa - emme me eikä kukaan muukaan.
 • anybody
  us
  Is anybody watching what they are doing? Valvooko kukaan niiden toimintaa? I do not think anybody would advocate that. Kukaan ei varmasti kannattaisi tätä. I do not think anybody could disagree with that. En usko, että kukaan voi olla tästä eri mieltä.
 • no
  uk
  us
  No one wishes to speak against. Kukaan kollegoista ei halua vastustaa ehdotusta. None of us can do it on our own. Kukaan meistä ei pysty tähän yksin. I believe no one has been spared. Luulen, että kukaan ei säästynyt siltä.
 • nobody
  uk
  us
  Nobody saw it, nobody wanted to see it. Kukaan ei nähnyt sitä, kukaan ei halunnut nähdä. As the saying goes, nobody is perfect. Kuten sanotaan, kukaan ei ole täydellinen. Nobody wants social dumping, ladies and gentlemen. Nobody. Hyvät parlamentin jäsenet, kukaan ei halua sosiaalista dumppausta, ei todellakaan kukaan.
 • none
  us
  None of us disagree with that. Kukaan meistä ei ole eri mieltä siitä. None of us opposes competition. Kukaan meistä ei vastusta kilpailua. None of us can do it on our own. Kukaan meistä ei pysty tähän yksin.

Sanan kukaan määritelmät

Esimerkit

 • Tietääkö kukaan, missä se on?
 • Matti jos kukaan sen tietää.
 • Kukaan ei tiedä sitä.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja