ReseptitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan mineraali käännös suomi-englanti

  • mineral
    us
    Substantial mineral and oil resources could make Guinea one of Africa's most prosperous nations. Huomattavat mineraali- ja öljyvarat voisivat tehdä Guineasta yhden Afrikan vauraimmista valtioista. The country has substantial mineral and gas resources that are underexploited. Uzbekistanilla on hyvin merkittäviä mineraali- ja kaasuvaroja, joita kuitenkin hyödynnetään erittäin huonosti. We support the conclusions of the Johannesburg Summit and the Plan of Implementation, including the specific commitments in relation to the mining, minerals, metals and energy sectors. Kannatamme Johannesburgin huippukokouksen päätelmiä ja täytäntöönpanosuunnitelmaa, myös erityissitoumuksia kaivos-, mineraali-, metalli- ja energia-aloilla.

Sanan mineraali määritelmät

  • kivennäinen, yhtenäinen maankuoren tai taivaankappaleen aines, joka ei ole ihmisen tai elollisen luonnon tuottama; tavallisesti epäorgaaninen yhdiste

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja