Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan fiscal käännös englanti-suomi

 • finanssi-
  Finanssi- ja rahapolitiikalla ei voida korvata rakenteellisia uudistuksia. Fiscal and monetary policies are no substitute for structural reforms. Finanssi- ja veropolitiikka ovat erityisen herkkiä politiikan vastuualueita. Budgetary and fiscal policy are particularly sensitive areas of political responsibility. On myös selvää, että finanssi- ja rahapolitiikalla ei voida korvata rakenteellisia uudistuksia. What is also clear is that fiscal and monetary policies are not substitutes for structural reforms.
 • fiskaalinen
  Ensisijaista ei voi olla veron fiskaalinen tavoite. The prime objective cannot be a fiscal one. Tiedämme, että eläketurvassa on avautumassa fiskaalinen musta aukko emmekä voi vain jättää sitä huomiotta. We know that a fiscal black hole is opening up in the area of pension provision and we just cannot ignore it. Huomiota pitäisi kiinnittää myös velan dynamiikkaan ja kestävyyteen sekä julkisen talouden laatuun, mukaan luettuna kansallinen fiskaalinen perusta. New focus should be given to debt dynamics and sustainability and quality of public finances, including national fiscal roots.
 • lepinkäinen
 • rahallinen
  Siitä työstä sai hyvän rahallisen tuoton.Taulun rahallinen arvo on merkittävä, mutta sillä on minulle mittaamaton tunnearvo, joten tuskin luovun siitä mistään hinnasta.Tuolla menolla on odotettavissa rahallisia vaikeuksia.
 • viskaali

Sanan fiscal määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja