VaihtoautotTV-ohjelmatViihdeBlogitHoroskooppiTietovisatReseptit

Sanan fiscal käännös englanti-suomi

 • budjetti-Yhdysvaltalaisethan ovat nykyisin osoittautuneet kovin pragmaattisiksi budjetti- ja veropolitiikassaan. Today the Americans are showing us their pragmatism in terms of budgetary and fiscal policy. Kaksi esimerkkiä: kansalaiset odottavat, että Euroopassa edetään nyt euron käyttöönoton jälkeen kohti yhteistä vero-, budjetti- ja talouspolitiikkaa. Our citizens expect that with the introduction of the euro, Europe will now agree on a common fiscal, budgetary and economic policy. Talouskasvun ja työllisyyden lisäämiseksi meidän on mentävä pidemmälle ja yhteensovitettava talous-, budjetti- ja veropolitiikkaamme. If we want to create growth and employment, we all know that we have to go further and coordinate our economic, budgetary and fiscal policies.
 • finanssi-Finanssi- ja rahapolitiikalla ei voida korvata rakenteellisia uudistuksia. Fiscal and monetary policies are no substitute for structural reforms. Finanssi- ja veropolitiikka ovat erityisen herkkiä politiikan vastuualueita. Budgetary and fiscal policy are particularly sensitive areas of political responsibility. On myös selvää, että finanssi- ja rahapolitiikalla ei voida korvata rakenteellisia uudistuksia. What is also clear is that fiscal and monetary policies are not substitutes for structural reforms.
 • fiskaalinenEnsisijaista ei voi olla veron fiskaalinen tavoite. The prime objective cannot be a fiscal one. Tiedämme, että eläketurvassa on avautumassa fiskaalinen musta aukko emmekä voi vain jättää sitä huomiotta. We know that a fiscal black hole is opening up in the area of pension provision and we just cannot ignore it. Huomiota pitäisi kiinnittää myös velan dynamiikkaan ja kestävyyteen sekä julkisen talouden laatuun, mukaan luettuna kansallinen fiskaalinen perusta. New focus should be given to debt dynamics and sustainability and quality of public finances, including national fiscal roots.
 • kassa-
 • lepinkäinen
 • rahallinenSiitä työstä sai hyvän rahallisen tuoton.Taulun rahallinen arvo on merkittävä, mutta sillä on minulle mittaamaton tunnearvo, joten tuskin luovun siitä mistään hinnasta.Tuolla menolla on odotettavissa rahallisia vaikeuksia.
 • tulo-
 • vero-Minä en usko mihinkään vero- ja rahoituspolitiikkaan. I do not believe in any fiscal or financial policy. Vero- ja talousarviopolitiikalla on myös tarjottava elvytystoimia. Fiscal and budgetary policy has to provide a stimulus as well. Euroopan vero- ja rahapolitiikan tekijöiden on valmistauduttava tähän. Europe's fiscal and monetary policy makers must be ready for this.
 • viskaali

Sanan fiscal määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja