Nauris.fiVaihtoautotBlogitHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan tietokanta käännös suomi-englanti

 • database
  This database has since been deleted. Tämä tietokanta on sittemmin poistettu. In order to do all that, we need a database. Tätä varten tarvitaan tietokanta. We must have common indicators and a common database. Meidän on luotava yhteiset indikaattorit ja yhteinen tietokanta.
 • data warehouse
 • data bank
  Moreover, SWIFT still does not even have a registered office in the United States, but only a data bank. Lisäksi SWIFTillä ei ole Yhdysvalloissa vieläkään edes sääntömääräistä kotipaikkaa vaan pelkkä tietokanta.
 • data base
  In reality, the European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction is no more than a simple data base, devoid of any operational value. Euroopan huumausaineiden ja niiden väärinkäytön seurantakeskus on todellisuudessa vain pelkkä tietokanta, jolla ei ole mitään toiminnallista arvoa. In the interests of usability of the data collected, a single data base, available on-line and accessible to all the institutions, should be established as a matter of urgency. Kerättyjen tietojen käyttökelpoisuuden vuoksi on kiireesti perustettava kaikkien toimielinten yhteinen tietokanta, joka on kaikkien toimielinten saatavilla Internetissä.

Sanan tietokanta määritelmät

 • kokoelma toisiinsa liittyviä tietoja, usein sähköisessä digitaalisessa muodossa
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja