HoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitBlogitTietovisatViihde

Sanan urheilija käännös suomi-englanti

 • sportsmanThe sportsman would be acquitted and we would find ourselves in complete chaos, and with even more uncertainty than before. Urheilija vapautettaisiin kilpailukiellosta, ja näin syntyvä tilanne olisi entistäkin epäselvempi ja epävarmempi. Mr President, Commissioner, ladies and gentlemen, no sportsman or woman takes drugs unless he or she has a financial interest in doing so. Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, hyvät jäsenet, kukaan urheilija ei käytä dopingaineita, jos siitä ei ole taloudellista hyötyä.
 • sportswoman
 • athlete
  us
  Besides being an athlete myself, I have children who have reached or are approaching the level of elite athletes. Sen lisäksi, että olen itse urheilija, lapseni ovat saavuttaneet tai ovat saavuttamassa huippu-urheilun tason. Too many athletes and coaches either do not understand this or knowingly take the risk. Liian moni urheilija tai valmentaja ei joko ymmärrä tätä tai ottaa tietoisen riskin. What athlete would knowingly cause damage to his heart or liver, his kidneys or reproductive organs? Kuka urheilija vahingoittaisi tietoisesti sydäntään tai maksaansa, munuaisiaan tai sukupuolielimiään?
 • jocka compiler jock; a systems jock
 • sport
  us
  Reports concerning anti-doping measures in sport are more and more worrying and sportsmen are increasingly vulnerable. Dopingin vastustamista koskevat uutiset ovat kerta kerralta huolestuttavampia, ja urheilija päivä päivältä suojattomampi. Joe was banned from getting legal help. He seemed to view lawsuits as a sportJen may have won, but she was sure a poor sport; she laughed at the loser
 • sportsperson

Sanan urheilija määritelmät

 • urheilun harrastaja tai ammattilainen

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja