Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan vakuutettu käännös suomi-englanti

  • insured
    Workers are in no way insured or otherwise safeguarded. Työntekijöitä ei ole vakuutettu millään tavalla. In all events, the ship was insured. The Pakistani Government may have differences with the insurance company. Joka tapauksessa alus oli vakuutettu, vaikka Pakistanin hallituksella saattaakin olla erimielisyyksiä vakuutusyhtiön kanssa. It means that, at the very least, we are ensuring that all vessels are insured by solvent insurance companies for the damage they cause, at least within the framework of the IMO conventions. Se tarkoittaa ainakin sen varmistamista, että kaikki alukset on vakuutettu maksukykyisessä vakuutusyhtiössä alusten aiheuttamien vahinkojen varalta ainakin IMO:n yleissopimusten puitteissa.
  • insuree
  • assured
    us
    We have been assured that the Belgian rules have been complied with. Meille on vakuutettu, että Belgian lainsäädäntöä on noudatettu. Those – among others – were our demands, and we were assured that they would actually be complied with. Muun muassa nämä ovat vaatimuksiamme, ja meille on vakuutettu, että niitä todella myös noudatetaan. Government sources have assured me that the sailors have unrestricted freedom of movement within the country. Hallituslähteistä minulle on vakuutettu, että merimiehet saavat liikkua rajoituksetta valtion sisällä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja