TV-ohjelmatViihdeVaihtoautotBlogitTietovisatHoroskooppiReseptit

Sanan ystävällisyys käännös suomi-englanti

  • friendlinessBosnians, meanwhile, are characterised by great friendliness and hospitality. Bosnialaisille ihmisille taas on luonteenomaista erinomainen ystävällisyys ja vieraanvaraisuus. His approach to a very difficult job has been characterised by openness, friendliness and efficiency. Erittäin vaikeaa työtä on leimannut avoimuus, ystävällisyys ja tehokkuus.
  • kindness
    us
    The solution, however, is neither blind acceptance nor intolerance, but understanding and kindness. Ratkaisuna ei kuitenkaan ole sen enempää sokea hyväksyntä kuin suvaitsemattomuuskaan vaan ymmärtämys ja ystävällisyys. It is our heartfelt wish that the legacy of grace and kindness bequeathed by the Princess of Wales may live on. Toivomme koko sydämestämme, että Walesin prinsessan perinnöksi jättämä ystävällisyys jää elämään" . Miss McIntosh's openness and kindness are well known, and mean that she is bound to give you a response as quickly as possible. Rouva McIntoshin tunnustettu avoimuus ja ystävällisyys takaavat, että hän vastaa teille mitä pikimmin.

Sanan ystävällisyys määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja