ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotTietovisatViihde

Sanan moni käännös suomi-ranska

 • beaucoup
  J’ai eu beaucoup de mal à le croire, à l’image de beaucoup d’entre vous. En ollut uskoa korviani, kuten ei varmaan moni muukaan. Nous savons que beaucoup de choses échouent ce faisant. Me tiedämme, että moni asia on pielessä. Je pense que beaucoup de choses ont changé depuis 2007. Mielestäni moni asia on muuttunut vuoden 2007 jälkeen.
 • beaucoup deC'est un lieu spécial pour beaucoup de gens. Se on monille ihmisille erityinen paikka. Nous savons que beaucoup de choses échouent ce faisant. Me tiedämme, että moni asia on pielessä. Je pense que beaucoup de choses ont changé depuis 2007. Mielestäni moni asia on muuttunut vuoden 2007 jälkeen.
 • de nombreuxLa qualité de vie de nombreux Chinois s'est améliorée. Monien kiinalaisten elintaso on parantunut. À l'heure actuelle, de nombreux députés ne peuvent s'exprimer lors des débats. Tällä hetkellä moni jäsen ei saa käyttää puheenvuoroa keskusteluissa. Comme toujours, pour quelqu'un qui profite, de nombreux autres souffrent. Kuten aina, kun joku hyötyy, moni muu kärsii.
 • le plus grand nombre
 • maint
  Le débat de ces derniers mois, depuis l'entrée en fonction de la Convention, a déjà dissipé de nombreux doutes et fourni des réponses à maintes questions. Moni epäselvä seikka on jo selkiytynyt ja moniin kysymyksiin on jo vastattu valmistelukunnan perustamisen jälkeen viime kuukausina käydyssä keskustelussa. Toute autre approche serait ridicule, tout aussi ridicule que maints discours de maintes personnes qui, si elles sont encore ici, se cachent derrière leurs drapeaux aux couleurs flamboyantes. Kaikki muut lähestymistavat olisivat naurettavia, aivan yhtä naurettavia kuin monien niiden puheet, jotka, jos yleensäkään ovat täällä, piileskelevät värikkäiden lippujensa takana.
 • multiple
  Les contraintes sont multiples, et les échéances électorales sont nombreuses. Velvoitteita on paljon ja moni vaalikausi ehtii vaihtua. Je ne suis pas socialiste, mais si vous voulez un système de transport intégré, la meilleure formule est l'étatisation et pas une séparation entre de multiples mains privées. En ole sosialisti, mutta jos tarvitaan yhtenäinen liikennejärjestelmä, valtionomistus on paras tapa - ei jakaminen moniin yksityisiin toimijoihin. Il y a de multiples raisons à cela: la population, on le sait, vieillit et de plus en plus de personnes sont exposées aux agents carcinogènes. Tähän on monia syitä. Kuten tiedämme, väestö vanhenee, ja yhä useammat altistuvat syöpää aiheuttaville aineille.
 • plusieurs
  Plusieurs pays ont fait des erreurs. Moni maa on tehnyt virheitä, ei vain yksi. Nous savons maintenant que plusieurs femmes ont été élues. Tiedämme nyt, että moni nainen tuli valituksi. Le marché connaît plusieurs dysfonctionnements. Markkinoilla on moni muu asia vialla.
 • un grand nombreNous avons eu connaissance d’un grand nombre de morts mais beaucoup n’ont même pas été signalés. Korviimme kantautuu tietoja monista kuolemantapauksista, mutta liian moni niistä jää ilmoittamatta. Chose plus importante, il n'existe pas d'autre source d'emploi pour un grand nombre de ces personnes. Mikä tärkeintä, monilla näistä ihmisistä ei ole vaihtoehtoisia työllistymismahdollisuuksia. Les prix des denrées alimentaires ont monté en flèche, ce qui a encore aggravé la situation pour un grand nombre d'individus. Elintarvikkeiden hinnat ovat nyt nousseet jyrkästi, mikä on pahentanut monien ihmisten tilannetta entisestään.

Sanan moni määritelmät

 • usea; suuren ryhmän edustajista

Esimerkit

 • Moni ei olisi uskaltanut.
 • Monta poikaa jäi kiinni pinnaamisesta.
 • Meitähän on moneksi.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja