Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan ainakaan käännös suomi-ruotsi

 • ändå
  Detta är absolut inte vad flygbolagen önskade, och det är mycket sannolikt att dessa flygbolag hade uppfyllt de amerikanska kraven ändå.Ainakaan lentoyhtiöt eivät taatusti halua, ja on aivan todennäköistä, että lentoyhtiöt olisivat joka tapauksessa noudattaneet Yhdysvaltojen vaatimuksia. Jag vill ändå ta upp en fråga som åtminstone för närvarande inte är så het, nämligen situationen på Balkan.Haluaisin kuitenkin käsitellä aihetta, joka ei ole ajankohtainen ainakaan tällä hetkellä. Tarkoitan Balkanin tilannetta. Det hjälper inte att du tjatar, du får ändå inget godis innan maten.
 • hur som helst
  Det vi får höra är hur som helst inte så positivt i vissa avseenden.Se, mitä saamme tietää, ei ole ainakaan kaikilta osin kovin myönteistä. Jag kommer hur som helst aldrig att bidra till att svika ett sådant förtroende.Minä en ainakaan missään tapauksessa osallistu tämän luottamuksen rikkomiseen.
 • i alla fall
  Så är det i alla fall inte där jag kommer från.Näin ei ole ainakaan siellä, mistä minä tulen. Jag har i alla fall aldrig fått svar.Minä en ainakaan ole koskaan saanut vastausta. Man gör i alla fall inga begränsningar av tillämpningsområdet.Sopimuksen soveltamisaluetta ei ainakaan rajoiteta.
 • åtminstone
  Jag känner åtminstone inte till några.Minä en ainakaan ole kuullut tutkimuksista. Det finns ingen annan, åtminstone inte för tillfället.Muuta vaihtoehtoa ei ole ainakaan tällä hetkellä. I åtminstone detta fall har det inte fungerat.Tässä tapauksessa ei ainakaan ole onnistuttu.

Sanan ainakaan määritelmät

 • ''kieltolauseissa ilmaisee mahdottomuutta tai hylättävää mahdollisuutta:'ei missään tapauksessa

Esimerkit

 • Tuo ei ainakaan voi toimia.
 • Sinne ei ainakaan mennä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja