VaihtoautotViihdeReseptitBlogitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmat

Sanan ennen kuin käännös suomi-ruotsi

 • innan
  Man skall inte springa innan man kan gå.Ei pidä juosta ennen kuin oppii kävelemään. Vi skall inte försöka springa innan vi kan gå!Ei pidä juosta ennen kuin osaa kävellä! Det kvarstår två punkter innan jag avslutar.Haluan vielä käsitellä kahta näkökohtaa ennen kuin päätän puheenvuoroni.
 • före
  Rumänien måste lösa denna fråga före anslutningen.Romanian on ratkaistava asia, ennen kuin se liittyy unioniin. Jag kontrollerade det före omröstningen.Tarkastin tämän, ennen kuin alistin tämän kohdan äänestykseen. Vi behöver en definition av likviditet före förslaget till direktiv.Meillä on oltava likviditeetin määritelmä, ennen kuin saamme direktiiviluonnoksen.
 • förrän
  Regeln blev inte giltig förrän den 6 februari.Määräys ei tullut voimaan ennen kuin 6. helmikuuta. Jag tänker inte tala förrän jag får höra svaren.En aio puhua ennen kuin olen kuullut vastaukset. Vi kommer egentligen inte att få veta om det fungerar förrän det är ett faktum.Emme todellakaan voi tietää toimiiko se ennen kuin se on tehty.
 • förrän; () innan
 • förrn
 • till
  Denna debatt har fram till i dag förvägrats oss.Siihen ei kuitenkaan ole suostuttu ennen kuin nyt. Lyssna till dem innan det är för sent!Kuunnelkaa heitä ennen kuin on liian myöhäistä! Jag ska bara nämna två till innan jag slutar.Mainitsen vain kaksi niistä ennen kuin lopetan.
 • tills
  Så var det tills EU lade sig i.Niin toimittiin ennen kuin EU puuttui asiaan. Stor osäkerhet kommer att råda tills ett sådant beslut har fattats.Asiaan liittyy suuria epävarmuustekijöitä ennen kuin päätös on tehty. De stannade kvar ända tills krigsslutet.

Sanan ennen kuin määritelmät

 • ''ilmaisee sivulauseen asian tapahtuvan ennen päälauseen asiaa''

Esimerkit

 • Et saa katsella telkkaria, ennen kuin olet siivonnut huoneesi.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja