TV-ohjelmatViihdeTietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan ennen kuin käännös suomi-ruotsi

 • innan
  Innan du ingriper på det här sättet, föreslår jag att du tänker innan du agerar.Ennen kuin puututte asiaan tällä tavalla, ehdotan, että harkitsisitte asiaa ennen kuin toimitte. Nu har vi tillfälle att reglera innan det blir en alltför stor sak, innan det är för sent.Meillä on nyt mahdollisuus säännellä tätä asiaa, ennen kuin se paisuu liian suureksi ja ennen kuin on liian myöhäistä. Man skall inte springa innan man kan gå.Ei pidä juosta ennen kuin oppii kävelemään.
 • före
  Rumänien måste lösa denna fråga före anslutningen.Romanian on ratkaistava asia, ennen kuin se liittyy unioniin. Jag kontrollerade det före omröstningen.Tarkastin tämän, ennen kuin alistin tämän kohdan äänestykseen. Vi behöver en definition av likviditet före förslaget till direktiv.Meillä on oltava likviditeetin määritelmä, ennen kuin saamme direktiiviluonnoksen.
 • förrän
  Regeln blev inte giltig förrän den 6 februari.Määräys ei tullut voimaan ennen kuin 6. helmikuuta. Vi vet vad som måste göras, men det hjälper ingen att stå där och säga att ni inte kommer att göra någonting, förrän kommissionen agerar eller förrän parlamentet agerar.Tiedämme, mitä on tehtävä, mutta teidän ei kannata seistä siellä ja sanoa, että ette tee mitään, ennen kuin komissio ryhtyy toimiin tai ennen kuin parlamentti ryhtyy toimiin. Jag tänker inte tala förrän jag får höra svaren.En aio puhua ennen kuin olen kuullut vastaukset.
 • förrän; () innan
 • förrn
 • till
  Denna debatt har fram till i dag förvägrats oss.Siihen ei kuitenkaan ole suostuttu ennen kuin nyt. Lyssna till dem innan det är för sent!Kuunnelkaa heitä ennen kuin on liian myöhäistä! Jag ska bara nämna två till innan jag slutar.Mainitsen vain kaksi niistä ennen kuin lopetan.
 • tills
  Så var det tills EU lade sig i.Niin toimittiin ennen kuin EU puuttui asiaan. Stor osäkerhet kommer att råda tills ett sådant beslut har fattats.Asiaan liittyy suuria epävarmuustekijöitä ennen kuin päätös on tehty. De stannade kvar ända tills krigsslutet.

Sanan ennen kuin määritelmät

 • ''ilmaisee sivulauseen asian tapahtuvan ennen päälauseen asiaa''

Esimerkit

 • Et saa katsella telkkaria, ennen kuin olet siivonnut huoneesi.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja