TV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotViihdeBlogitReseptitTietovisat

Sanan lääkäri käännös suomi-ruotsi

  • läkareen
    Vare sig läkare eller sjukhus kommer att fråga efter organets ursprung.Mikään lääkäri tai sairaala ei kysy, mistä elin on peräisin. Ingen läkare kan, hur kvalificerad han än må vara, garantera sina patienters hälsa.Kukaan lääkäri ei voi taata potilaidensa terveyttä, olipa tämä kuinka pätevä tahansa. Vi vill inte få behandling av en berusad läkare och jag tycker inte heller att vi bör behandlas av överansträngda läkare.Emme haluaisi, että meitä hoitaisi juovuksissa oleva lääkäri, ja minun mielestäni meitä hoitava lääkäri ei saisi olla liian väsynyt.
  • doktoren
    Eftersom det rådde utegångsförbud kunde ingen doktor komma till honom, så han dog.Oli ulkonaliikkumiskielto, joten yksikään lääkäri ei mennyt hänen luokseen, minkä vuoksi poika kuoli. Doktor Ricardo de León Regils arbete var allmänt erkänt och uppskattat.Ricardo de� León� Regil oli lääkäri, jonka työtä tunnustettiin ja arvostettiin laajasti. Den ojämförlige kommissionsledamot Mandelson är som Molières doktor: han väntar på att patienten skall dö för kunna konstatera patientens sjukdom.Komission jäsen Mandelson, jota ei voi sanoin kuvailla, on kuin Molièren lääkäri, joka odottaa, että potilas kuolee, jotta voi varmistaa tämän sairauden.

Sanan lääkäri määritelmät

  • ihmisten sairauksia tunnistava ja hoitava, siihen koulutuksen saanut ja lääketieteen lisensiaatin tutkinnon suorittanut terveysammattilainen
  • ko. terveysammattilaisen pitämä vastaanotto

Esimerkit

  • Lääkäri tietää ja taitaa myös Kela-asiat.
  • kävin lääkärissä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja