TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitHoroskooppiViihdeReseptit

Sanan pieni käännös suomi-ruotsi

 • liten
  Detta är förvisso en mycket liten summa.Kyseessä on erittäin pieni summa. En liten, liten del av detta löfte hölls: val genomfördes.Pienen pieni osa tästä lupauksesta on pidetty: vaalit on järjestetty. Det handlar om en liten gest mot oss alla.Se on pieni ele meille kaikille.
 • en lite
  Bakom den globala ekonomin finns givetvis en liten maktelit.Maailmantalouden taustalla on tietysti pieni ja voimakas eliitti. Buddistmunkarna är ingen liten elitminoritet.Buddhalaismunkit eivät ole mikään pieni elitistinen vähemmistö.
 • späd
  Han var en liten späd man och blev inte fetare under sina år.
 • ung
  Vi ungrare kommer att förlora det ungerska språket, men det är inte något högt pris att betala med tanke på de fördelar som vi alla kommer att få.Unkarilaisena totean, että menetämme unkarin kielen, mutta se on pieni hinta verrattuna niihin etuihin, joista me kaikki pääsemme hyötymään. Det är ett mycket litet pris att betala för att skapa empati och förståelse mellan våra barn och våra unga.Se on hyvin pieni hinta, kun vahvistetaan myötämielisyyttä ja yhteisymmärrystä lastemme ja nuortemme välillä. Det skulle kunna utgöra en liten varning som kanske skulle ge lite mer trygghet åt dessa unga män som tvångsintagits till militärtjänst.Se olisi pieni varoitus, joka kenties soisi lisää turvallisuutta näille armeijaan pakkovärvätyille nuorille miehille.

Sanan pieni määritelmät

Synonyymit

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja