TV-ohjelmatViihdeHoroskooppiReseptitBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan pitkä käännös suomi-ruotsi

 • lång
  Vi har en mycket lång väg att gå.Meillä on pitkä matka edessämme. Vi har fortfarande en lång väg att gå.Meillä on vielä pitkä matka kuljettavana. Förslaget har en lång förhistoria.Ehdotuksella on pitkä historia.
 • fyllig
 • högen
  Åtta meter hög och 364 kilometer lång, med taggtråd och elektronisk övervakning. Muren innebär en annektering av territoriet.Aita on kahdeksan metriä korkea ja 364 kilometriä pitkä, ja se on suojattu piikkilangalla ja sähköisellä valvontajärjestelmällä. Herr ordförande! Carl Bildt, som är hög representant från EU i ex-Jugoslavien, talar ofta om att det krävs lång tid och att man inte får tappa modet.Herra puhemies! Carl Bildt, joka on EU: n korkea edustaja entisessä Jugoslaviassa, puhuu usein siitä, että vaaditaan pitkä aika ja ettei saa menettää rohkeuttaan. Detta gäller särskilt körtiden om 56 timmar per vecka som avgjort är för hög, dock med begränsningen om maximalt 90 timmar per tvåveckorsperiod.Ne koskevat etenkin sallittua 56 tunnin viikoittaista ajoaikaa, joka on epäilemättä liian pitkä, vaikka kahden viikon yhteen laskettu ajoaika saakin olla enintään 90 tuntia.
 • icingen
 • långsmal

Sanan pitkä määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja