ViihdeBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan evolve käännös englanti-suomi

 • kehittyä
  Tämä ala voi kehittyä vain suurilla yhtenäismarkkinoilla. And this sector will only be able to evolve within a large internal market. Ei kuitenkaan ole syytä sille, ettei se voisi kehittyä täysin itsenäiseksi virastoksi. There is no reason, however, why it should not evolve into a completely independent office. Menetelmät voivat kehittyä tavoitteesta ja sen saavuttamisen takeista riippumatta. Methods can evolve without the objective and the guarantee of achieving it allowing them to do so.
 • erittää
 • kehittää
  Nyt on kuitenkin - ja tällä on ratkaiseva merkitys - jo kyse sitä välttämätöntä strategiaa koskevista valinnoista, jota EKP: n on tarkoitus soveltaa ja kehittää rahapolitiikkaansa varten. At any rate - and this is fundamental - we are already staking out the course for the monetary policy strategy which the ECB will need to evolve and pursue.
 • muuttua
  Kaiken tämän pitää pakostakin uudistua ja monessa tapauksessa jopa muuttua täysin. All these areas will have to evolve, and, in many cases, change completely. Lisäksi se tarkoittaa tietenkin sitä, että tilannetta on tarkkailtava, koska tilanne voi muuttua, kuten ymmärrätte. And, of course, it means keeping the situation under review because, as you will understand, the situation may evolve. Tämä ei tarkoita, ettei härkätaisteluesitysten ja niihin liittyvien perinteiden pitäisi kehittyä ja muuttua aikakautensa eettisten arvojen mukaisesti. This does not mean that the spectacle of the bullfight and the tradition associated with it should not evolve and adapt to the moral values of the time.

Sanan evolve määritelmät

Esimerkit

 • to evolve odours

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja