ViihdeHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitBlogit

Sanan uudistaa käännös suomi-ruotsi

 • förnya
  Toppmötet mellan EU och Kanada är ett tillfälle att förnya dessa förbindelser.EU:n ja Kanadan välinen huippukokous antaa mahdollisuuden uudistaa näitä suhteita. EU kan göra mycket mer än att bara förnya sanktionerna mot regimen.EU voi tehdä paljon enemmän kuin vain uudistaa hallitusta koskevat pakotteet. Jag välkomnar er beredvillighet att förnya ramavtalet under strängare villkor.Pidän myönteisenä sitä, että haluatte uudistaa puitesopimuksen ja tiukentaa sen ehtoja.
 • reformera
  Det måste helt klart reformeras.Tätä täytyy selvästikin uudistaa. Den borde reformeras eller annars avskaffas.Alueiden komiteaa pitäisi uudistaa tai se pitäisi lakkauttaa. Kommer utbildningen att reformeras vad gäller mänskliga resurser?Aiotaanko koulutusta uudistaa inhimillisten voimavarojen alueella?
 • förändra
  Jag är övertygad om att den gemensamma organisationen av marknaden för bearbetade frukt- och grönsaksprodukter behöver förändras i grunden.Olen vakuuttunut siitä, että jalostettujen hedelmien ja vihannesten yhteistä markkinajärjestelyä on tarpeen uudistaa perusteellisesti. Jag hoppas att Europaparlamentet kan stödja kommissionen i dess strävan att förändra och reformera politiken i framtiden.Toivon, että Euroopan parlamentti voi tukea komissiota sen pyrkimyksissä muuttaa ja uudistaa maatalouspolitiikkaa tulevaisuudessa. Vi måste återupptäcka dessa tillverkningstraditioner och tillverkningens rötter i många länder för att kunna förnya och förändra dem.Mielestäni monissa maissa on löydettävä uudestaan nämä teollisuuden perinteet ja juuret, jotta voimme uudistaa ja muuttaa niitä.
 • förvandla
  De föreslagna ändringarna tenderar tvärtom att förvandla de kontrollrättigheter som Europaparlamentet hittills har haft till ett rent samrådsförfarande.Päinvastoin ehdotetuilla muutoksilla on tarkoitus uudistaa parlamentin nykyinen valvontaoikeus yksinkertaisesti kuulemismenettelyksi.
 • göra om
  Det här måste vi göra om någon gång!Du får helt enkelt göra om städningen.
 • modernisera
  Det måste skriva vidare och moderniseras.Sitä tulee jatkaa ja uudistaa. Hur skall vi modernisera denna europeiska sociala modell?Miten voimme uudistaa Euroopan sosiaalista mallia? Det vore klokt att undersöka hur vi kan modernisera Europeiska unionens ekonomi.Tämä olisi järkevää, kun ajattelemme, miten voimme uudistaa Euroopan taloutta.
 • omändra
 • revidera
  Den asiatiska regionen sluter leden och omfamnar Burma i ASEAN-gruppen. Är inte det signalen för oss att revidera vårt kontraproduktiva närmande?Eikö tämä ole merkkinä meille siitä, että meidän pitää uudistaa tulokseton lähestymistapamme. Kommissionens försök att revidera och förbättra 1983 års beslut är därför mycket välkommet.Otamme sen tähden tyytyväisinä vastaan komission pyrkimyksen uudistaa ja parantaa vuoden 1983 päätöstä. Jag anser verkligen inte att säkerhetsstrategin måste revideras för att den haft ett mycket snävt säkerhetskoncept.En katso, että turvallisuusstrategiaa pitää uudistaa siksi, että kyseessä olisi hyvin kapea-alainen turvallisuutta koskeva käsite.

Sanan uudistaa määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja