HoroskooppiVaihtoautotTietovisatReseptitBlogitViihdeTV-ohjelmat

Sanan valitettavasti käännös suomi-ruotsi

  • tyvärr
    Inte tillräckligt, måste jag tyvärr säga.Joudun valitettavasti sanomaan, että se ei riitä. För tillfället är det tyvärr inte fallet.Tällä hetkellä näin ei valitettavasti ole. Jag har tyvärr inte gjort det.Valitettavasti en tehnyt niin.
  • dessvärreMitt plan var dessvärre försenat.Koneeni oli valitettavasti myöhässä. Dessvärre fortsätter dödläget.Umpikujaa ei valitettavasti ole ratkaistu. Detta var dessvärre inte möjligt.Tämä ei valitettavasti ollut mahdollista.
  • beklagligtvisBeklagligtvis blev denna punkt kvar.Valitettavasti se hyväksyttiin. Beklagligtvis är detta inte fallet i dag.Valitettavasti tämä ei ole tilanne tänään. Beklagligtvis är detta för närvarande bara en from önskan.Valitettavasti tämä on tällä hetkellä vain hurskas toive.
  • olyckligtvisOlyckligtvis har 1 000 dödlig utgång.Kuolemaan näistä johtaa valitettavasti 1000. Olyckligtvis lyssnade ni inte på oss.Valitettavasti meitä ei kuunneltu. Olyckligtvis har våldet trappats upp igen.Nyt väkivaltaisuudet ovat valitettavasti alkaneet uudelleen.

Sanan valitettavasti määritelmät

Esimerkit

  • Soppa ehti valitettavasti jo loppua.
  • Hakemianne tietoja ei valitettavasti ole saatavilla valitsemallanne kielellä.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja