BlogitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitViihdeTietovisat

Sanan varmistaa käännös suomi-viro

  • kindlustamaRohkem kui kunagi varem peame me kindlustama Euroopa energiaga varustatuse. On entistä tärkeämpää varmistaa Euroopan energian toimitusvarmuus. Vajame Dublinisse kainet meelt ning peame kindlustama, et Euroopa Komisjon selle ka tagab. Tarvitsemme Dublinissa tervettä järkeä, ja meidän on varmistettava, että Euroopan komissio varmistaa, että niin käy. Koostööd tehes ei peaks me liikmesriikide õigusakte õõnestama, vaid kindlustama Euroopa turul õiguskindluse. Yhteistyössä meidän ei pidä heikentää jäsenvaltioiden lainsäädäntöä, vaan varmistaa oikeusvarmuus eurooppalaisilla markkinoilla.
  • kinnitamaArvestame, et igasugune hinnang peab silmas pidama kõigi kasutatud meetmete otstarbekust ning mitte ainult kinnitama nende rakendamist. Katsomme, että kaikissa arvioinneissa on otettava huomioon kaikkien toteutettujen asiaankuuluvien toimien sopivuus, eikä niissä pitäisi pelkästään varmistaa näiden toimien soveltamista. Kõik see peaks kinnitama teile minu isiklikku pühendumist sellele, et tööhõivet Euroopa Liidus saaks kaitsta toetuse pakkumise teel väikestele ja keskmise suurusega ettevõtjatele. Kaikki tämä vahvistaa teille henkilökohtaisen sitoumukseni varmistaa, että unionimme työllisyyttä voidaan puolustaa tarjoamalla tukea pienille ja keskisuurille yrityksille.
  • veendumaSeda kõike tehes peame veenduma, et kunstist ja kultuurist ei saaks välispoliitikas mingi muu eesmärgi teenimise vahendit. Kun teemme kaiken tämän, voimme varmistaa, että kulttuurista ja taiteesta ei tule itsetarkoitusta ulkopolitiikassa. Me kõik peame veenduma, et meie tegevus Internetis ei vähenda liialt teiste turvalisust samas keskkonnas, vaid vastupidi, suurendab seda võimalust mööda. Meillä kaikilla on velvollisuutemme varmistaa, että toimintamme internetissä ei rajoita liikaa - ja mahdollisesti edistää - muiden turvallisuutta kyseisessä mediassa.

Sanan varmistaa määritelmät

Esimerkit

  • Varavarjo varmistaa turvallisen laskeutumisen.
  • Ladattu ase on aina varmistettava, paitsi ammuttaessa.
  • Tiedostojen varmistaminen on aina asiakkaan vastuulla.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja