BlogitTietovisatViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotReseptit

Sanan sairaus käännös suomi-englanti

 • illness
  uk
  us
  The illness also involves the suffering of close relatives. Kyseessä on myös läheisten sairaus. Pregnancy is not an illness: children are a richness in developing countries. Raskaus ei ole sairaus: lapset ovat rikkaus kehitysmaissa. It is like a serious illness, the earlier it is treated, the milder the treatment needs to be. Se on kuin vakava sairaus; mitä aiemmin sitä aletaan hoitaa, sitä lievempiä hoitoja tarvitaan.
 • disease
  us
  Obesity is a disease, not a problem. Liikalihavuus on sairaus, ei ongelma. Competition is the disease, not the cure. Kilpailu on sairaus, ei lääke. Cancer is a horrific disease, a disease about which, at its worst, nothing can be done. Syöpä on kauhistuttava sairaus, sairaus, jonka suhteen ei pahimmassa tapauksessa ole tehtävissä mitään.
 • sickness
  us
  They are then covered by sickness, accident and pensions insurance. Hän kuuluu tällöin sairaus-, tapaturma- ja eläkevakuutuksen piiriin. I do lament the sickness of the king. -William ShakespeareTrust not too much your now resistless charms; Those, age or sickness soon or late disarms. -Alexander Pope
 • malady
  us
 • ailment
  us

Sanan sairaus määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja