VaihtoautotNauris.fiReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan sairaus käännös suomi-englanti

 • illness
  uk
  us
  The illness also involves the suffering of close relatives. Kyseessä on myös läheisten sairaus. Pregnancy is not an illness: children are a richness in developing countries. Raskaus ei ole sairaus: lapset ovat rikkaus kehitysmaissa. It is like a serious illness, the earlier it is treated, the milder the treatment needs to be. Se on kuin vakava sairaus; mitä aiemmin sitä aletaan hoitaa, sitä lievempiä hoitoja tarvitaan.
 • disease
  us
  Obesity is a disease, not a problem. Liikalihavuus on sairaus, ei ongelma. Competition is the disease, not the cure. Kilpailu on sairaus, ei lääke. Cancer is a horrific disease, a disease about which, at its worst, nothing can be done. Syöpä on kauhistuttava sairaus, sairaus, jonka suhteen ei pahimmassa tapauksessa ole tehtävissä mitään.
 • sickness
  us
  They are then covered by sickness, accident and pensions insurance. Hän kuuluu tällöin sairaus-, tapaturma- ja eläkevakuutuksen piiriin. I do lament the sickness of the king. -William ShakespeareTrust not too much your now resistless charms; Those, age or sickness soon or late disarms. -Alexander Pope
 • ailment
  us
 • malady
  us
 • affection
  us
 • condition
  us
  However, it is a deteriorating condition with no cause and no cure. Se on kuitenkin paheneva sairaus, jonka syytä ei tiedetä ja jota ei voida parantaa. It seems that Mr Ben Brik's life is in danger due to his illness and his detention conditions. Näyttää siltä, että Ben Brikin sairaus ja hänen vankeusolonsa vaarantavat hänen henkensä. Both parents have to be carriers of the gene for the condition to become apparent in their children. Molempien vanhempien on oltava geenin kantajia, jotta sairaus ilmenee heidän lapsissaan.
 • disorder
  us
  It also confirmed that no type of sexual orientation is a disorder. Se vahvisti myös, että mikään sukupuolinen suuntautuminen ei ole sairaus. Depression is one of the most common disorders and, by 2020, will be the most common illness in the developed world. Masennus on yksi yleisimmistä häiriöistä, ja vuoteen 2020 mennessä se tulee olemaan kehittyneen maailman yleisin sairaus. After playing the children left the room in disorder
 • occupational disease

Sanan sairaus määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja