HoroskooppiViihdeReseptitBlogitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan skade käännös tanska-suomi

 • vahingoittaa
  Tämä ehdotus vahingoittaa elintarvikkeiden tuotantoa. Det vil skade fødevareproduktionen. Vanunu ei voi vahingoittaa Israelin turvallisuutta. Vanunu kan ikke skade Israels sikkerhed. Se muuten tuskin vahingoittaa ajokieltoa, arvoisa puhemies. Det vil i øvrigt næsten ikke skade kørselsforbuddet, hr. formand.
 • vahinko
  Oli miten tahansa, vahinko Hollannissa on taas suuri. Hvor om alting er, den anrettede skade i Nederlande er på ny stor. Tämä olisi vahinko koko alalle. Det vil skade sektoren som helhed. Se on ollut piilevä vahinko, ja vahinkoa kärsineiden ihmisten on täytynyt itse osoittaa, että heille on aiheutunut vahinkoa. Det var en skjult skade, og de mennesker, som er skadelidte, skal selv dokumentere, at de er blevet skadet.
 • harakka
 • haava
  Se on tuskallinen ja tarpeettomasti itse aiheutettu haava. Det er en svær og unødvendig selvpåført skade.
 • haavoittaa
 • hävitys
  Yrityksen palveluihin kuuluu myös vanhojen kovalevyjen ja tallenteiden turvallinen hävitys ja kierrätys. Sota sai aikaan hirvittävää hävitystä.
 • hinta
  Jos emme toimi näin, energian korkea hinta aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa Euroopan yritysten kilpailukyvylle. Hvis ikke vi gør det, vil de høje energiudgifter volde uoprettelig skade på det europæiske erhvervslivs konkurrenceevne. Tullien käyttöönotto toimii myös viime kädessä kuluttajaa vastaan, sillä kenkäparin hinta on noussut seitsemällä eurolla. Indførelsen af told er også i den sidste ende til skade for forbrugerne, eftersom prisen på et par sko er steget med 7 euro. Se on hinta, jonka maksamista me emme voi jatkaa, ja siksi nämä mietinnöt ovat ehdottaman tarpeellisia lisääntyvien haittavaikutusten, rappeutumisen ja kuolemien estämiseksi. Dette er en pris, som vi ikke kan fortsætte med at betale, og derfor er disse betænkninger absolut nødvendige for at undgå yderligere skade, forrådnelse og dødsfald i Europa.
 • kulu
  Yrityksen pääasiallinen kulu on palkkamenot.suuret kulutkulujen korvaaminen
 • kustannus
  Kaikki kustannus-hyötyanalyysit, joissa todellakin lasketaan kaikki näiden onnettomuuksien ihmisille ja ympäristölle aiheuttamat vahingot, osoittavat meidän olevan oikeassa. Enhver costbenefitanalyse, som reelt medregner al skade på personer og miljø ved disse ulykker, vil give os ret. rakennuskustannukset
 • rikkoa
  Kun ruoka-apua tarjotaan suunnittelematta sitä kunnolla, se voi rikkoa primo non nocere -periaatetta: ”älä tee vahinkoa”. Når der tilbydes fødevarehjælp uden behørig omtanke, kan primo non nocere-princippet (først og fremmest ikke skade) blive overtrådt. Ei riittänyt, että särjit sydämeni, nyt rikoit myös autoni.Ville rikkoi ikkunan.
 • särkeä
  Matti ja Maija särkivät ikkunan heittämällä siihen lumipallon.Hammastani särkee taas.
 • tuho
  Näiden ihmisten veren lyijypitoisuus on hirvittävä, tuho on peruuttamaton, ja heidät on välittömästi ja kiireellisesti sijoitettava muualle ja heille on annettava lääkehoitoa. Disse mennesker har et uhørt højt blyindhold i deres blod, der har medført ubodelig skade, og det er nødvendigt, at de flyttes øjeblikkeligt og får stærkt tiltrængt lægebehandling. Myrsky sai aikaan suurta tuhoa.Rooman valtakunnan nousu ja tuho.
 • vaurio
  Jos sitä ei voida palauttaa, he haluavat ainakin varmistaa, että näkyvä vaurio on mahdollisimman huomaamaton. Såfremt dette ikke er muligt, ønsker de, at den ydre skade gøres så lidt synlig som muligt. Kolarissa tuli suuret vauriot.
 • vaurio vamma

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja