VaihtoautotTietovisatReseptitViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiJääkiekon MM

Sanan kuni käännös viro-suomi

  • kunnesOlemme syyttömiä, kunnes meidät on todistettu syyllisiksi. Oleme süütud, kuni meie süü on tõestatud. Odotetaanko, kunnes Lissabonin sopimus ratifioidaan? Ootame, kuni Lissaboni leping ratifitseeritakse? Ne puhuvat ja puhuvat kunnes ne kaikki ovat sulaneet. Nad räägivad ja räägivad, kuni on üleni ära sulanud.
  • astiMadagaskar oli Ranskan siirtomaa vuoteen 1960 asti. Madagaskar oli kuni 1960. aastani Prantsusmaa võimu all. Neuvosto on vastustanut tätä oikeutta viimeiseen asti. Nõukogu on selle vastu olnud kuni lõpuni välja. Sääntöä kuitenkin noudatetaan siihen asti, kunnes se on muutettu. Kuid seda otsust tuleb kuni selle muutmiseni täita.
  • ennen kuinNiin toimittiin ennen kuin EU puuttui asiaan. Seda seni, kuni Euroopa Liit sekkus. Emme palaa, ennen kuin olemme varmoja, että se on turvallista. Me ei pöördu tagasi, kuni oleme kindlad, et see on ohutu. Älkää pitäkö mitään itsestään selvänä, kollegat, ennen kuin se on tehty. Kolleegid, ärge pidage midagi endastmõistetavaks seni, kuni see pole tehtud.
  • saakkaSiihen saakka se on pelkkä vero. Seni, kuni see seda on, on see vaid maks. Tähän saakka kannatan yksimielisyyttä. Kuni selle punktini ühinen ma konsensusega. Mainitsemaani järjestelmään on pyrittävä vuoteen 2014 saakka. Me peame kuni 2014. aastani selle vastu võitlema.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja