ReseptitHoroskooppiTietovisatNauris.fiVaihtoautotBlogitTV-ohjelmat

Sanan adversary käännös englanti-suomi

  • vastustaja
    Meillä on selvä vastustaja, nimittäin neuvosto. We have one clear adversary, the Council. Parlamentille on kuitenkin oltava selvää se, ettei neuvosto ole talousarviomenettelyssä vastustaja eikä vihollinen. Nevertheless, Parliament must be clear on the fact that, in the budget procedure, the Council is neither an enemy nor an adversary nor a rival. Islamilaisten tuomioistuinten liitto on toisaalta niiden yhteinen vastustaja, ja se haluaa yhdistää Somalian uudelleen perinteisten islamilaisten sääntöjen perusteella ilman sotapäälliköitä. The Union of Islamic Courts, on the other hand, is their joint adversary and wants to reunite Somalia on the basis of traditional Islamic rules, without the warlords.
  • vastapuoli
    Vastapuolen asianajaja tunnusteli sovun mahdollisuutta.Joen vastapuolella on vilkas maantie.
  • vihollinen
    Komission on oltava yritysten ja yrittäjien liittolainen, ei vihollinen. The Commission must be their ally, not their adversary. Jälleen kerran käy ilmi, ettei vahvaltakaan vaikuttava vihollinen ole voittamaton. Once again it is being proven that the adversary, however strong he may appear, is not invincible. Parlamentille on kuitenkin oltava selvää se, ettei neuvosto ole talousarviomenettelyssä vastustaja eikä vihollinen. Nevertheless, Parliament must be clear on the fact that, in the budget procedure, the Council is neither an enemy nor an adversary nor a rival.

Sanan adversary määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja