TietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitReseptitVaihtoautotViihde

Sanan vihollinen käännös suomi-englanti

 • enemy
  us
  Violence is the enemy of dialogue. Väkivalta on vuoropuhelun vihollinen. EMU is not the enemy of employment. EMU ei ole työllisyyden vihollinen. The perfect is the enemy of the good. Paras on hyvän pahin vihollinen.
 • foe
  us
  While pretending to be the Eurocrat's foe, they are clearly, in fact, the Eurocrat's friend. Vaikka se teeskenteleekin olevansa eurokraatin vihollinen, itse asiassa se onkin selvästi eurokraatin ystävä. on behalf of the ECR Group. - Mr President, during the first thirty years of Israel's existence, Egypt was its implacable foe. ECR-ryhmän puolesta. - (EN) Arvoisa puhemies, Egypti oli Israelin leppymätön vihollinen sen olemassaolon ensimmäisten 30 vuoden ajan.
 • adversary
  us
  The Commission must be their ally, not their adversary. Komission on oltava yritysten ja yrittäjien liittolainen, ei vihollinen. Once again it is being proven that the adversary, however strong he may appear, is not invincible. Jälleen kerran käy ilmi, ettei vahvaltakaan vaikuttava vihollinen ole voittamaton. Nevertheless, Parliament must be clear on the fact that, in the budget procedure, the Council is neither an enemy nor an adversary nor a rival. Parlamentille on kuitenkin oltava selvää se, ettei neuvosto ole talousarviomenettelyssä vastustaja eikä vihollinen.

Sanan vihollinen määritelmät

 • joku joka suhtautuu vihamielisesti toiseen henkilöön tai asiaan, pyrkii vahingoittamaan tätä tai tämän pyrkimyksiä ja etuja; vihamies
 • valtio jonka kanssa ollaan sodassa, sen sotavoimat tai yksittäinen sotilas

Esimerkit

 • demokratian viholliset
 • Siperiantiikeriä lukuun ottamatta karhulla ei ole luontaisia vihollisia.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja