VaihtoautotBlogilistaTietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatNauris.fi

Sanan auditing käännös englanti-suomi

  • tilintarkastus
    Talouskriisi on opettanut meille, että kurinalainen tilintarkastus ja valvonta ovat välttämättömiä. The economic crisis has taught us that strict auditing and oversight are indispensible. Säätiöiden rahoituksen on kuitenkin oltava selkeää ja avointa, ja mielestäni niihin pitää sisältyä riippumattomien tahojen suorittama tilintarkastus. However, their financing must be clear and transparent and, in my view, this must include auditing by independent bodies. Euroopan tilintarkastustuomioistuimen vuosittainen käteisvarojen tilintarkastus kuuluu niin sanoakseni pakollisena osana sen suorittamaan tilintarkastukseen. The European Court of Auditors carries out a cash audit every year as an elementary component, so to speak, of its auditing activity.
  • auditointi
    On siis tärkeää tarkistaa ehdotusten johdonmukaisuus ja taata tehokas auditointi ja säännösten noudattaminen, mikä perustuu luotettaviin tietoihin ja analyysimenetelmiin. It is therefore important to ensure the coherence of the proposals and efficient auditing of compliance, on the basis of reliable data and methods of analysis.
  • tarkastaminen
    Komission on mahdotonta harjoittaa valvontavaltaa, koska kansallisten tai alueellisten rahoitusjärjestelmien tarkastaminen on hyvin monimutkaista. It is impossible for the Commission to exercise its control powers in view of the complicated methods for auditing national or regional financing systems.

Sanan auditing määritelmät

  • The act or result of performing an audit
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja