ViihdeHoroskooppiTietovisatVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatReseptit

Sanan devastated käännös englanti-suomi

  • hävitettyKeski-Amerikka on hävitetty, jälleenrakennus kestää vuosikymmeniä. Central America has been devastated; it will take decades to reconstruct.
  • pöyristynyt
  • tuhottuAngola on tuhottu maa, jossa on ollut 26 vuoden ajan keskeytymätön sisällissota. Angola is a devastated country, which has experienced twenty-six long years of civil war without a break. Nyt kaksi viidestä tehtaasta on suljettu, tuotanto on pudonnut 50 prosenttia, alan työttömyys on noussut, maanviljelijät ovat hätää kärsimässä ja kokonaisia alueita on tuhottu. Today, two out of five factories have closed, production has fallen by 50%, unemployment in the sector has risen, farmers have been made destitute and whole regions have been devastated. YK:n viimeisten raporttien mukaan Kosovo on nykyään täysin tuhottu maa, jossa ihmisten turvallisuutta ei ole taattu eikä kansalaisten ravinnon saantia varmistettu. According to the latest reports from the UN, Kosovo is today a completely devastated country in which neither people' s security is guaranteed nor the population' s nutritional needs provided for.

Sanan devastated määritelmät

Esimerkit

  • the devastated city
  • a devastated widow

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja