TietovisatHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotNauris.fiReseptit

Sanan difficulty käännös englanti-suomi

  • hankaluus
    Hankaluus piilee siinä, millaista ratkaisua meidän on etsittävä. The difficulty is which solution to adopt. Tällainen palvelu ja hankaluus päästä Strasbourgiin maanantaina on täysin toivotonta. This sort of service and difficulty in getting to Strasbourg on a Monday is quite hopeless. Muuntogeenisiin organismeihin liittyy se hankaluus, että jos niitä käytetään laajalti, on niistä mahdotonta päästä eroon. The difficulty with GMOs is that if their use becomes widespread, it will be impossible to get rid of them.
  • vaikeusp
    Vaikeus on politiikkaa koskevassa kysymyksessä. The difficulty is the question over policy. Vaikeus on siinä, ettei sillä ole mitään merkitystä. The difficulty lay in that it served no purpose. Vaikeus on edistyksen määrän määrittely. The difficulty lies in quantifying the improvement.
  • este
    Esteen ilmetessä ilmoittakaa siitä viipymättä.Vapaalle tiedonvälitykselle ei pidä asettaa esteitä.Hevonen kieltäytyi viimeisellä esteellä.

Sanan difficulty määritelmät

Esimerkit

  • We faced a difficulty in trying to book a flight so late.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja