TietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatReseptitViihde

Sanan discard käännös englanti-suomi

 • heittää pois
  Ihminen ei ole sosiaaliturvanumero tai sosiaalisen ja taloudellisen shakkilaudan pelinappula, jota voidaan käsitellä oman mielen mukaan ja heittää pois käytön jälkeen. Man is neither a social security number nor a pawn on a social and economic chessboard to be manipulated at will and discarded when no longer of use. Siksi on ryhdyttävä toimiin sen estämiseksi, että lakisääteisen pituiset kalalajit, joita kalastettaessa saadaan väistämättä, on pakko heittää pois sen vuoksi, ettei niille ole kiintiötä. Measures must therefore be taken to prevent species of legal size which are inevitably caught from being compulsorily discarded owing to the lack of a quota for them. Jos kynä ei enää kirjoita, niin heitä se pois.
 • hylätä
  On moraalitonta hylätä yksi energialähde: mielestäni on vastuutonta yksinkertaisesti hylätä ydinenergia. It is immoral to just discard a source of energy: in my view, it is irresponsible to simply dismiss nuclear energy. Meidän olisi parlamentissa pitänyt hylätä ehdotus heti ensimmäisen käsittelyn jälkeen eikä meidän ei olisi pitänyt tehdä siihen tarkistuksia. In Parliament we should have discarded the proposal immediately after the first reading, we should not have amended it. Sinisen kortin käsitteen avulla EU voi valikoida maahanmuuttajien joukosta parhaat ja hylätä loput. The Blue Card concept will allow the EU to pick out the best of the immigrants, on the principle of keeping the good ones and discarding the rest.
 • hävittää
  Olen taas hävittänyt kännykkäni.Vihollinen hävitti kaupungin vetäytyessään.Hävitin vesivahingossa tärveltyneet huonekalut.
 • heittää menemään
 • hylky
  Maailman kuuluisin hylky lienee RMS Titanic.Jos on ilmeistä, että omistaja on hylännyt tällaisen hylyn tai hylyn osan, se kuuluu valtiolle. Hylystä löytyneet tai hylystä peräisin olevat esineet kuuluvat myös valtiolle.Vuoren kylkeen törmännyt lentokone jäi hylyksi, koska sen poiskuljettaminen osoittautui mahdottomaksi.
 • hylkytavara
  Jos on ilmeistä, että omistaja on hylännyt tällaisen hylyn osan, hylystä löytyneet tai hylystä peräisin olevat esineet kuuluvat valtiolle.
 • jäte
 • pois heitetty kortti
 • siirtää sivuun

Sanan discard määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja