VaihtoautotTietovisatViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitBlogit

Sanan district käännös englanti-suomi

  • alueSe on Englannin köyhin alue, mutta se ei saa lainkaan Euroopan unionin tavoitteen 1 mukaista rahoitusta, sillä tilastollisesti se luokitellaan yhteen Hampshiren kanssa. It is the poorest district in England but has no European Objective 1 funding because, statistically, it is measured with Hampshire. Kilpailu on kovaa, koska ne palvelevat yhdessä samaa laaja takamaata, johon kuuluu myös Saksassa sijaitseva Ruhrin alue, josta tulevaa lastivirtaa kuljetetaan taukoamatta satamasta toiseen.This is because together they serve largely the same extensive hinterland, including the German Ruhr district, through which flows of cargo can constantly move from one port to another. Almadénin alue ja sen asukkaat, maanmieheni, ovat eläneet elohopeasta, jota on louhittu heidän kaivoksistaan, jotka ovat suurimmat elohopeakaivokset Euroopassa ja maailmassa. The district of Almadén and its people, my compatriots, have lived for centuries from the mercury that was extracted from their mines, which are the largest for this metal in Europe and the world.
  • piiriPerussuomalaisten Tynkkynen saa tukea Helsingin piiriltä: Turvapaikanhakijoita ei pidä päästää Ruotsista Suomeen (hs.fi
  • kaupunginosaVetoomuksen laatijat korostivat, että on kulunut 30 vuotta siitä, kun Turkin armeija miehitti Famagustan alueen ja Varoshan nimellä tunnettu kaupunginosa suljettiin. The authors of the petition stressed that 30 years have passed since Famagusta was occupied by the Turkish army and the district of the town known as Varosha was closed off.
  • seutuKotkan sedulla merellä on hallitseva asema.Tavallisesti sudet viihtyvät asumattomalla seudulla.
  • juutalaiskortteliBudapestin juutalaiskortteli
  • piirikunta
  • ympäristötyöpaikan painostava ympäristöHelsingin ympäristö.Pisteen A välitön ympäristö.

Sanan district määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja