VaihtoautotViihdeBlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiReseptit

Sanan environmental käännös englanti-suomi

 • ympäristö
  Toinen tärkeä asia koskee ympäristö- ja sosiaalinäkökohtia. Another major issue is environmental and social concerns. Ympäristö- ja sosiaalipolitiikkaan kohdistuu paineita. Environmental policy and social policy are under pressure. Panemme myös toimeen vankkaa ympäristö- ja meripolitiikkaa. Secondly, we pursue solid environmental and maritime policies.
 • ympäristöaate
 • ympäristöllinen
  Ensimmäinen niistä on luonteeltaan ympäristöllinen, sosiaalinen ja laadullinen. The first one is of an environmental, social and qualitative nature. Kolmanneksi: Kestävä kehitys - taloudellinen, sosiaalinen ja ympäristöllinen. Thirdly: Sustainable development - economic, social and environmental. Kannatan näkemystä siitä, että YKP:n pitäisi perustua kolmeen perusperiaatteeseen, jotka ovat sosiaalinen, ympäristöllinen ja taloudellinen ulottuvuus. I support the view that the CFP should be based on three core principles of environmental, social and economic dimensions.
 • ympäristöllinen ympäristö-
 • ympäristön
  Paljon työtä tehdään ympäristön hyväksi. A lot of the environmental work is done. Niillä ylläpidetään ympäristön kestävää kehitystä. They sustain environmental sustainability. Tämä ei missään nimessä ole ympäristön kannalta kestävää. This is definitely environmentally undsound.
 • ympäristön-

Sanan environmental määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja