BlogitTietovisatHoroskooppiReseptitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan fail käännös englanti-suomi

 • ei
  Jos näin ei tapahdu, sovelletaan 40 artiklaa... " Failing that, apply Article 40 ..." Siinä ei ole onnistuttu eikä tulla onnistumaan. They have failed and are bound to fail. Tarkistusta ei valitettavasti hyväksytty. I am sorry to see that failed.
 • epäonnistua
  Euroopan unioni ei saa epäonnistua. The European Union must not fail. Se voi epäonnistua täällä ja myös muualla. It can fail here and also elsewhere. Emme kuitenkaan saa epäonnistua toista kertaa. We must not fail a second time, however.
 • hajota
 • hylätty
  Se merkitsee, että Nizzan sopimus on hylätty. This means that the Treaty of Nice has failed. Jos Turkki olisi auto, se olisi kauan sitten hylätty katsastuksessa. If Turkey were a car, it would long since have failed its MOT. Nyt kun kaksi ehdotusta satamadirektiiviksi on hylätty, asiaa on harkittava uudelleen. Now that two proposals for the Ports Directive have failed, this must be rethought.
 • mennä rikki
 • pysähtyä
  Jos jäsenvaltiot eivät onnistu ratifioimaan perustuslakisopimusta, meidän täytyy ehkä hyväksyä se tosiasia, että tuleva laajentuminenkin saattaa pysähtyä. If the Member States fail to ratify the Constitutional Treaty, we may have to accept that future enlargement may also come to a halt. Suuren työmäärän ja merkittävien ponnistusten jälkeen on nyt aika pysähtyä ja pohtia, mitä olemme saavuttaneet ja missä olemme epäonnistuneet.Following the intensive work and efforts carried out, the time has come to stop and think: what have we achieved? Where have we failed? Paristo oli unohtunut vaihtaa, joten kelloni pysähtyi.
 • pysäyttää
  Euroopan kansat joutuvat myös maksamaan laskun epäonnistuneista pyrkimyksistämme pysäyttää Eurooppaan suuntautuva maahanmuutto. The European nations are also footing the bill for our failed efforts to halt immigration into Europe. Me emme ole onnistuneet saavuttamaan poliittista tavoitetta, jonka mukaan monimuotoisuuden väheneminen piti pysäyttää vuonna 2010; meidän on tarkasteltava, mistä tämä epäonnistuminen johtuu. Finally, in view of the fact that we have not met the political target of halting the loss of biodiversity in 2010, we will have to assess the reasons why we have failed. Punainen liikennevalo pysäyttää autot ja jalankulkijat.
 • rikkoa
  Tämä NATOn epäonnistunut tavoite, humanitaarinen pakkotila, oli kuitenkin ainoa oikeutus rikkoa kansainvälistä oikeutta ja käydä tätä hyökkäyssotaa. But this failed NATO objective, the humanitarian crisis, was the only justification for violating international law and conducting this war of aggression. Ei riittänyt, että särjit sydämeni, nyt rikoit myös autoni.Ville rikkoi ikkunan.
 • vikaantua
 • vikautua
 • vioittaa
 • vioittua

Sanan fail määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja