BlogitReseptitTV-ohjelmatNauris.fiVaihtoautotTietovisatHoroskooppi

Sanan federal käännös englanti-suomi

 • federaalinen
  Milosevi on täten hyväksynyt sen, että Kosovon kysymys on federaalinen asia eikä ainoastaan Serbian osatasavallan ongelma. Milosevic has thus accepted that the Kosovo question is a federal issue and not merely a problem within the Serbian province.
 • federatiivinen
  Ensimmäistä kertaa syntyy eurooppalainen federatiivinen viranomainen. For the first time we will see a European federal authority. Sen hallinnointi perustuu kahteen epäsymmetriseen pilariin: rahaliittoon, joka on luonteeltaan federatiivinen, ja talouden koordinointiin, joka on hallitusten välistä. Its governance is based on two asymmetrical pillars: monetary union, which is federal in nature, and economic coordination, which is intergovernmental.
 • liittovaltion
  Tässä yhteydessä ei ole vielä Euroopan liittovaltion veroa. There is as yet no federal European tax. Siellä on hylätty ehdotukset liittovaltion maahanmuuttovirastosta. Proposals for a federal migration agency have been rejected there. Siksi Irakin liittovaltion tulevaisuus näyttää erittäin epävarmalta. That is why the future of a federal Iraq looks very fragile.
 • liittovaltion poliisi
 • liitto-

Sanan federal määritelmät

 • A member of a
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja