BlogitTietovisatViihdeHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptit

Sanan interesting käännös englanti-suomi

 • kiinnostava
  - (EN) Tuo oli kiinnostava kysymys. That is an interesting question. Se oli mielestäni erittäin kiinnostava. I thought it was very interesting. Toteamus on mielestäni äärimmäisen kiinnostava. I find that incredibly interesting.
 • mielenkiintoinen
  Tämä on mielenkiintoinen keskustelu. That is an interesting debate. Tämä näkökulma on mielenkiintoinen. This is an interesting approach. Näitä koskeva keskustelu on mielenkiintoinen. A debate on these is interesting.
 • Janna
 • jännä
  On erittäin jännää, että Pluto ei ole enää planeettaJännä nähdä mitä tapahtuu.
 • jännittävä
  Arvoisa puhemies, lobbauksesta käytävä keskustelu on aina mielenkiintoinen ja jännittävä. Vice-President of the Commission. - Mr President, the debate about lobbying is always interesting and exciting. Tämä on epäilemättä hyvin jännittävä ja mielenkiintoinen kysymys, ja olen varma, että sitä voidaan käyttää Euroopan hyväksi. This is, without doubt, a very exciting and interesting question and I am convinced that this can be used for the benefit of Europe. Tämä elokuva on jännittävä.
 • kiinnostamaton
 • kiintoisa
  Kysymys on erittäin kiintoisa.The question is a very interesting one. Mielestäni se on varsin kiintoisa ja oikea näkemys. I find that quite interesting and correct. Uskon, että tämä olisi kiintoisa suunta myös muissa vastaavissa tapauksissa. I think this is an interesting path for other similar cases as well.

Sanan interesting määritelmät

Esimerkit

 • The stew had an interesting flavor

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja