HoroskooppiTietovisatViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan know-how käännös englanti-suomi

  • osaaminen
    Toinen kysymys on EU:n lähetystöjen osaaminen. Another point is the know-how in the EU delegations. Meillä ei ole edes oikeutta jatkaa näitä sopimuksia, joten tietämys ja osaaminen vaihtuvat hyvin nopeasti. We are not authorized to extend these contracts, so in other words, know-how also flushes through quickly. Tämän vuoksi on tärkeää ottaa Ukraina mukaan yhtenäismarkkinoille ja antaa EU:ssa kehitetty osaaminen sen käyttöön. For this reason it is important to include Ukraine in the common market and make the know-how developed in the EU available to it.
  • know-how
  • tietotaito
    Humanitaarinen apu pitäisi joka tapauksessa yhteensovittaa tiiviisti, ja sitä koskevat päätökset olisi tehtävä humanitaarisissa järjestöissä, joilla on tarvittavat valtuudet, tietotaito ja kokemus. It should in any case be closely coordinated and decided by the humanitarian organisations which have the necessary mandate, know-how and experience. Ensinnäkin yhteentoimivuuden saavuttamisen kannalta on mielestäni ehdottoman olennaista, että otetaan täysimääräisesti huomioon tällä alalla työskentelevien ammattilaisten taidot ja tietotaito. Firstly, in order to achieve interoperability, I think it is absolutely essential to take full account of the skills and know-how of the professionals working within the sector. Lääkkeiden hyvä tarjonta edellyttää kuitenkin, että myös farmaseuttien tietotaito on sekä potilaiden että erityisesti myös lääkkeitä määräävien tahojen saatavilla. A good supply of medicinal products also requires, however, that pharmacists make their know-how available, not only to patients, but also, in particular, to those writing out the prescriptions.

Sanan know-how määritelmät

Esimerkit

  • Marlo has the know-how to fix your computer

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja