BlogilistaNauris.fiHoroskooppiVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan obesity käännös englanti-suomi

  • liikalihavuus
    Liikalihavuus on sairaus, ei ongelma. Obesity is a disease, not a problem. Liikalihavuus on yhä kasvava ongelma nuorison keskuudessa. Obesity is an ever increasing problem among young people. Toinen syömiseen liittyvä häiriö on liikalihavuus, jonka syyt voivat niin ikään olla psykologiset. The other disorder is obesity, which can also have a psychological basis.
  • lihavuus
    Lasten lihavuus on erityisen huolestuttavaa. Childhood obesity is a particular concern. Lasten lihavuus kasvaa Euroopassa 2 prosenttia vuodessa. Childhood obesity in Europe is growing by 2% per year. Lihavuus on eittämättä laajalle levinnyt ongelma. It is certainly the case that widespread obesity exists.
  • ylipaino
    Lasten ylipaino-ongelman kasvu on äärimmäisen huolestuttavaa. The increase in child obesity is extremely worrying. Ylipaino- ja liikalihavuusepidemian torjunta edellyttää monialaisia toimia. Combating overweight and obesity calls for a complex range of actions. Ylipaino yhdistetään valitettavasti usein myös vähävaraisuuteen ja syrjäytymiseen. Regrettably, obesity is also frequently associated with poverty and exclusion.

Sanan obesity määritelmät

  • The state of being obese due to an excess of body fat
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja