ViihdeVaihtoautotHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan rape käännös englanti-suomi

 • raiskata
  Apollon halusi raiskata Daphnen, mutta hän epäonnistui siinä. His intention was to rape her, but he failed. Kenelläkään ei ole oikeutta raiskata ja ryöstää tuota aluetta. No one has the right to rape and plunder that region. Ventovieraat sallivat hänen sotilaidensa raiskata häntä vastustavia naisia, ei suinkaan hän. It is not he who allows his militia to rape women who oppose him, but total strangers.
 • raiskaus
  Se on raiskaus, ja raiskaus on poikkeuksetta rikos kaikkina aikakausina ja kaikissa kulttuureissa. It is rape, and rape is without exception a crime in all ages and all cultures. Otetaanpa esimerkkinä raiskaus. Let us take one example: rape. Farkut ovat keino välttää raiskaus. Jeans are a guarantee against rape.
 • raiskausfantasia
 • Terttu
 • terttu
 • väkisinmakaaminen
  Siitä käy selvästi ilmi, että nykyiset järjestelmät ovat riittämättömiä käsiteltäessä sellaisia rikoksia kuin väkisinmakaaminen, seksiorjuus ja järjestelmälliset raiskaukset. These clearly show that present systems are inadequate for combating crimes such as forced pregnancy, sexual slavery and systematic rape.

Sanan rape määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja