BlogitViihdeReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppi

Sanan steadfast käännös englanti-suomi

 • järkkymätön
  Vuoropuhelua on oltava, mutta Euroopan unionin on oltava järkkymätön yrityksissään ja halussaan tehdä enemmän vapauden ja vakauden edistämiseksi. There has to be dialogue, but the European Union must be steadfast in its attempts and desire to do more to promote freedom and stability.
 • päättäväinen
  Pyytäisin parlamenttia antamaan julkilausuman, jossa tuotaisiin mahdollisimman selkeästi esille meidän päättäväinen kidutuksen vastaisuutemme. I would urge this Parliament to issue a declaration in the clearest possible terms to show our steadfast opposition to torture.
 • vakaa
  Olen varma, että parlamenttimme vakaa ja miltei yksimielinen päätös on myötävaikuttanut tähän vapautukseen. I am sure that Parliament' s steadfast and almost unanimous decision helped to bring about his release. Parlamentin Kroatian liittymisprosessille antama rakentava ja vakaa tuki on tärkeä merkki. The constructive and steadfast support provided by Parliament for Croatia's accession process is an important signal. Jäljelle jää siis vakaa aikomuksemme pitää Euroopan parlamentti täysin ajan tasalla kaikista näistä kysymyksistä ja lisäksi jakaa tietoa kaikista tulevien vuosien tapahtumista. Our desire to keep the European Parliament fully informed on all these issues and on all the developments in the years to come remains steadfast.
 • vankkumaton
  Olen vakuuttunut siitä, että toiminnalla ihmisoikeusarvojen puolesta on myös Euroopan kansalaisten vankkumaton tuki. I am convinced that our work on behalf of human rights will also have the steadfast support of the people of Europe.

Sanan steadfast määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja