VaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptitTV-ohjelmatBlogitTietovisat

Sanan successful käännös englanti-suomi

  • menestyksekäsSe on hyvin menestyksekäs menetelmä. It is a very successful method. Toivomme, että tulos on menestyksekäs. We hope the outcome is successful. Mielestäni vuosi on ollut menestyksekäs. I think it has been a successful year.
  • menestynytMyös Saksa on menestynyt tällä alalla. Germany, too, is very successful in this area. EU on menestynyt ei-sotilaallisena toimijana. The EU has been successful as a non-military actor. Voimme todeta, että euro on todellakin menestynyt. We have seen that the euro has been extremely successful.
  • menestyväMenestyvä Eurooppa voidaan rakentaa vain yhteistyöllä, päivä kerrallaan. A successful Europe can only be built together, day by day. Opel Antwerp oli nykyaikainen ja menestyvä autojen kokoonpanon alalla toimiva yritys. Opel Antwerp was a modern and successful car assembly business. Kuvitellaanpa, että meillä on pieni- tai keskisuuri kotimarkkinoilla menestyvä yritys. Imagine a small or medium-sized enterprise which is operating successfully in its domestic market.
  • onnistunutToimeksianto ei ollut onnistunut. That mandate was not successful. Tilaisuus oli pääosin onnistunut. In the main it has been successful. Tämä toimi oli lopulta onnistunut. This action was ultimately successful.

Sanan successful määritelmät

  • Resulting in success; assuring, or promoting, success; accomplishing what was proposed; having the desired effect

Esimerkit

  • a successful use of medicine;  a successful experiment;  a successful enterprise

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja