TV-ohjelmatReseptitBlogitNauris.fiTietovisatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan además käännös espanja-suomi

 • lisäksi
  Maailma on lisäksi muuttumassa. El mundo, además, está cambiando. Lisäksi on vielä rikollisuuden ongelma. Existe además el problema de la delincuencia. Lisäksi rahapelit aiheuttavat riippuvuutta. Y además, el juego crea adicción.
 • -kin
  Minäkin söin eilen läskisoosia. (= Myös minä söin eilen läskisoosia. / En ollut ainoa, joka söi eilen läskisoosia.Minä söin eilenkin läskisoosia. (= Minä söin myös eilen läskisoosia. / Eilinen ei ole ainoa päivä, jolloin söin läskisoosia.Minä söin eilen läskisoosiakin. (= Minä söin eilen myös läskisoosia. / Läskisoosi ei ole ainoa, mitä söin eilen.
 • kaiken lisäksi
  Kaiken lisäksi kaikkein eniten joutuisivat kärsimään tavalliset kansalaiset. Además, los ciudadanos corrientes serían los más afectados. Meillä on ainoastaan poliitikkoja - ja kaiken lisäksi huonoja poliitikkoja. No tenemos más que políticos, y malos políticos, además. Kaiken lisäksi, arvoisa puheenjohtaja Barroso, komissio ei ollut tarpeeksi rohkea. Además, la Comisión no fue lo suficientemente valiente, señor Barroso.
 • lisää
  Näkyvyys lisää sitä paitsi kuluttajien tietoisuutta. Además, la visibilidad redunda en beneficio de la concienciación del consumidor. Lisäksi se lisää virusten leviämistä Internetissä. Además, contribuye a la difusión de virus por Internet. 8,6 miljoonaa euroa lisää on varattu ECHOn vuoden 2 000 talousarviossa. Además se han asignado otros 8,6 millones de euros con cargo al presupuesto ECHO para 2000.
 • lukuun ottamatta
  Maatalousympäristöä lukuun ottamatta komissio ei ole halukas tekemään muista toimista pakollisia. Además de las medidas destinadas al sector agroambiental, la Comisión no está dispuesta a que otras medidas sean obligatorias. Euroopan unioni on kaiken kukkuraksi alueen jokaisen maan tärkein kauppakumppani Jordaniaa lukuun ottamatta. Además, la Unión Europea es el principal socio comercial de cualquier país de la región excepto Jordania. Rakennerahastoja lukuun ottamatta alustavaan talousarvioesitykseen jää marginaaleja eli liikkumavaraa kaikilla alueilla. Además, deja márgenes de maniobra en todos los ámbitos, excepto en el caso de los Fondos estructurales.
 • myös
  Asiaa voidaan katsoa myös laajemmasta näkökulmasta. Existe además un problema de mayor calado. Se on myös sen hankalin koetinkivi. Representa además su reválida más importante. Se on myös heidän etujensa mukaista. Además, obedece a su propio interés.
 • päälle päätteeksi
  Päälle päätteeksi puhutaan vielä koordinointielimen perustamisesta sen varmistamiseksi, että kaksi muuta elintä toimivat moitteettomasti. Y luego sometemos a deliberación nombrar además una junta coordinadora, para asegurar que los otros dos consejos funcionan adecuadamente.
 • sen lisäksi
  Sen lisäksi esitän vielä muutaman kysymyksen. Quiero formular, además, algunas preguntas. Sen lisäksi on vielä kansalliset sertifioinnit. Además están los certificados nacionales. Sen lisäksi on otettava käyttöön takaisinmaksusäännöt. Además, debemos introducir normas para la devolución del dinero.
 • sitä paitsi
  Sitä paitsi ei pitäisi olla liian opettavainen. Además, no se debería ser demasiado aleccionador. Sitä paitsi on torjunta-aineet otettu mukaan. Además se incluyen los plaguicidas. Sitä paitsi se ei koske myöskään terroritekoja. Además, tampoco incluye los actos terroristas.
 • vielä
  Lisäksi on vielä rikollisuuden ongelma. Existe además el problema de la delincuencia. Sitten on vielä vastuuvelvollisuutta koskeva ongelma. Además nos encontramos con el problema de la responsabilidad. Sen lisäksi esitän vielä muutaman kysymyksen. Quiero formular, además, algunas preguntas.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja