TietovisatHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan suficiente käännös espanja-suomi

  • kylliksiTässä on jo kylliksi syitä äänestää mietinnön puolesta. Son razones más que suficientes para votar a favor del informe. Mielestäni tässä on kylliksi syytä ryhtyä asianmukaisiin toimiin. Creo que eso es suficiente para que se tomen medidas adecuadas. Tiedämme, että hankkeita on olemassa kylliksi, mutta arviointimenetelmiä tiukennetaan jatkuvasti. Sabemos que hay suficientes proyectos, pero cada vez se aplican normas más estrictas.
  • kyllinSlovakian kysymys on sinänsä kyllin tärkeä. Otros ya han dicho suficiente sobre todas esas cosas. Paketti on joustava, mutta myös kyllin selkeä. La partida es flexible, pero también claramente suficiente. Tulokset ovat hyviä, mutta eivät vielä kyllin hyviä. Los logros son positivos pero todavía no son suficientes.
  • riittäväTällainen lupien määrä on riittävä. El número de licencias es suficiente. Ohjelmalla pitää olla riittävä rahoitus. La financiación del programa deberá ser suficiente. Yksi yhteensovittamispiste on toivottava ja riittävä. Nos parece deseable y suficiente la creación de un punto de coordinación.
  • riittävästiEmme ole antaneet sille riittävästi mahdollisuuksia. No le hemos dado suficientes oportunidades. Tätä asiaa ei käsitellä riittävästi. No se ha hablado suficiente sobre este asunto. Heille ei oltu annettu riittävästi juotavaa. No se les dio de beber suficiente.
  • tarpeeksiSe on liian löysää, se ei ole tarpeeksi. Esto es poco riguroso; no es suficiente. Onko EU:ssa tarpeeksi demokratiaa? ¿Hay suficiente democracia en Europa? 12 merkkiäkin on jo enemmän kuin tarpeeksi. Doce caracteres son más que suficientes para este fin.

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja