HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeTietovisatReseptitBlogit

Sanan culpa käännös espanja-suomi

  • syyllisyysLentoyhtiö on vastuussa ainoastaan, jos syyllisyys todetaan. Esta última sólo es responsable si se prueba la culpabilidad. Arvoisa puhemies, syyllisyys ja vastuullisuus ovat kaksi eri asiaa. – Señor Presidente, hay diferencia entre culpa y responsabilidad. Romanivastaisuus Roomassa, kollektiivinen syyllisyys Slovakiassa, unkarilaisvastaiset asenteet Timişoarassa... Un sentimiento antirromaní en Roma, la culpa colectiva en Eslovaquia, los comportamientos antihúngaros en Timişoara ...
  • syyTämä ei ole koko kansan syy, vaan yksilöiden syy. No es culpa de un pueblo, es culpa de las personas. Syy on aina yksilön, ei koskaan kokonaisen ryhmän. La culpa es individual, nunca colectiva. Viivästys ei siis ole parlamentin syy. Pero el Parlamento no tiene la culpa de esta situación.
  • syyllisyydentunneTällöin pelko, häpeä, vaikeneminen ja syyllisyydentunne ovat usein väkivallan parhaat liittolaiset. En ese caso el terror, la vergüenza, el silencio y los sentimientos de culpabilidad son a menudo los mejores aliados de la violencia.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja