TV-ohjelmatVaihtoautotViihdeTietovisatHoroskooppiBlogitReseptit

Sanan toccare käännös italia-suomi

  • koskettaaKansalaiset voivat pian koskettaa euroa, ja silloin luottamus euroa kohtaan kasvaa. Nel momento in cui potremo toccare la nuova moneta aumenterà la fiducia nell'euro. Saksan kielessä on sana "begreifen", joka tarkoittaa ymmärtämistä mutta johon sisältyy samalla merkitys "koskettaa". In tedesco c'è una parola, e cioè begreifen, che vuol dire capire, ma ha anche il significato di toccare. Yhden jos toisenkin kerran nousemme hitaasti ja vaivalloisesti mäkeä ylös, ja kun voimme jo melkein koskettaa taivasta, syöksymme päätähuimaavaa vauhtia nollatasolle. Molte volte, lentamente e a fatica, abbiamo risalito una china e, quando sembra che stiamo per toccare il cielo, precipitiamo vertiginosamente fino al livello zero.
  • avataAvaa se tölkki uudella avaajalla.avata silmänsä, kirje, mutteriavata rintaliivien hakaset
  • hipaista
  • kopauttaa
  • koskeaEmme pidä tästä tilanteesta, mutta sopimuksen mukaan emme saa koskea neuvoston talousarvioon. Ciò non è di nostro gradimento, ma l'accordo è che non dobbiamo andare a toccare il bilancio del Consiglio. Hän laski rauhassa koskea, kunnes syöksyi pää edellä rantakivikkoonKoskin hänen selkäänsä, mutta hän ei reagoinut
  • kosketellaEn aio enempää kosketella mietintöä, joka oli esityslistalla. Non desidero più toccare l'argomento della relazione all'ordine del giorno. Hän kosketteli pianon koskettimia.
  • naputellaNaputtelen ensin tämän tekstin tietokoneelle.
  • naputtaaLääkäri naputti tietokoneensa näppäimistöä mietteliään näköisenä.En voinut sietää, kun hän yhtäjaksoisesti naputti kynällä pöytää.Heikkisen täti se aina jaksaa naputtaa meidän likaisista kengistä.
  • taputtaaEsityksen päätyttyä yleisö taputti seisaallaan.Kyllä se siitä, Ykä sanoi ja taputti selkääni.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja